Huisjekijken bij …Tamara

 Huisjekijken bij … Gluren bij de buren, inspiratie opdoen bij anderen!

Deze keer kijken we binnen bij …

Tamara

Hai allemaal

Ik ben Tamara (32) en woon sinds anderhalf jaar met mijn gezinnetje mijn man Jerry (36) en vier kids Joeri  (10) Bryan (9) Jelle(6) enSamira (1) en onze hond Spike (16) in het kleine dorpje Driemond.

Wij hebben ons huis begin 2010 laten bouwen, en sinds eind 2010 (kerstdagen) zijn we de trotse eigenaren van dit mooie stulpje..het heeft vijf slaapkamers en twee badkamers.

Ook ik ben natuurlijk grote fan van HUISJE KIJKEN! Heerlijk overal onbeschaamd binnengluren en veel inspiratie opdoen! Ik verslind dan ook heel veel woonbladen met landelijke  en brocante interieurs!

 

 

Ik vind het erg leuk dat ik mijn huisje bij “Huisje kijken magazine” mag laten zien,en hoop dat jullie het ook leuk vinden! En wie weet …als het mag?? tot een volgende keer …want óók ik ben nooit klaar met m’n huisje !!!

Groetjes Tamara

https://m.facebook.com/Lovelyhomeandme

 

Tamara

Tamara

 

 

 

OVER Susan de Kok
Susan de Kok

Ik ben Susan, creatief direkteur en inspirator van Huisjekijken. Al sinds 2008 probeer ik mensen te inspireren en daarmee een blij gevoel " A happy Feeling" te geven. Voel je vrij om een vraag aan mij te stellen... Enjoy Huisjekijken!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

2 reacties op “Huisjekijken bij …Tamara

Geef een reactie