Kei gemakkelijk…onderzetter van kiezel!

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

Deze DIY doet de rubrieksnaam eer aan een Kei Gemakkelijk van Kiezel… en hij is écht gemakkelijk, leuk om te maken en handig om te hebben!

Wat heb je nodig:

  • een stuk vilt
  • platte kiezelsteentjes
  • kit of sterke lijm
  • passer

Teken met de passer een mooie cirkel op je vilt (kan ook eerst op papier) ter grootte van de maat van de onderzetter die je wil maken. Zorg dat de kiezels goed schoon zijn en droog. Plak ze stuk voor stuk goed vast op het vilt. Zet er desgewenst een zwaar voorwerp op om het geheel een nachtje te laten drogen. Keileuk Kiezelleuk!

onderzetter-zelf-maken_1366145593-van-kiekeboe

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “Kei gemakkelijk…onderzetter van kiezel!

Geef een reactie