Redactioneel | Editorial … “nieuw Concept”

Vanaf deze plaats houden wij jullie op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en leuke feiten… 

Lieve trouwe HuisjeKijker,

Een beetje prettig gespannen zit ik wederom achter mijn computer om deze editorial te schrijven voor de vernieuwde website.

Ik bedenk me dat ik in juli 2008 op deze manier achter de laptop zat om iets nieuws en inspirerends te bedenken. Hyves was toen trending en binnen de kortste keren was Huisjekijken.hyves een hype. Toen kwam Facebook, een statische site, maar ook daar lukte het weer om vele mensen te inspireren. In 2012 de lancering van onze eigen website, en nu anno 2014 zit ik hier weer, nieuwsgierig naar de reacties op ons vernieuwde concept.

Een Huis, een Passie, een Gevoel en een Glimlach… dat is waar de kracht zit, en wat maakt dat we vandaag de dag een vernieuwd concept hebben gelanceerd dat al deze ingrediënten bevat.

Omdat we blijven groeien, hebben we de website vol passie een nieuwe boost gegeven in een blogvorm. Hiermee hebben we het Huisjekijken nieuwe stijl  gecreëerd. Wij hopen weer velen te inspireren. Met het Online Woon & Lifestyle magazine, het veel grotere Fotoalbum en een vragen Forum, maar natuurlijk ook een Kletsplein waar gezellig gekletst kan worden. Binnenkort gaat de Webwinkel weer open en zullen wij weer op zoek gaan naar de leukste deals voor jullie. Met en voor elkaar maken we de community groot.

Geprikkeld door mijn nieuwsgierigheid hoop ik jullie mee te nemen in mijn passie om alles uit het leven te halen wat er in zit. En hoe kan het mooier dan het te delen op deze ”nieuwe manier “.susan editorial

Susan de Kok

Inspirator en creatief directeur

Huisjekijken

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

2 reacties op “Redactioneel | Editorial … “nieuw Concept”

Geef een reactie