Huisjekijken bij | Jose

zithoek

zithoek

Huisjekijken Bij is onze binnenkijken rubriek die iedere maandagavond en vrijdagmorgen te zien is. Deze vrijdag mogen wij binnenkijken bij  …

Jose

Hallo, ik ben José

Ik ben 39 jaar en woon al mijn hele leven in Nijkerk (GLD), ik ben moeder van 2 meiden ( 14 en 17 jaar ) en ben 18 jaar getrouwd. We hebben 2 honden , 2 cavia’s en een kat. Ik ben echt gek op dieren.


Ik ben gek op dieren!

Ons huis is van rond 1960 en wij wonen hier nu 11 jaar. Drie jaar geleden hebben we wel wat verbouwd. Ik heb een open keuken gekregen waar ik erg blij mee ben en 2 openslaande tuindeuren..heerlijk! Een echte woonstijl heb ik eigenlijk niet, ik heb wat dingen staan die we hebben geerfd maar waar ik zelf nooit voor zou kiezen. Het dressoir bijv. en de eethoek. Dat heeft de opa van mijn man gemaakt. Dat doe je dus ook niet zo snel weg. De kachel is een echte  kolenkachel. Heerlijke warmte heb je ervan. De hond ligt er dan ook regelmatig lekker voor.

En de tuin, ja die is groot want dat had je vroeger bij oude huizen. Terwijl we dicht bij de stad wonen. Onder het afdak is het gewoon heerlijk s’zomers om neer te ploffen met een bakje koffie en woon tijdschrift.

Jose

 

 

 

 

Liefs José

 

 

 

OVER Susan de Kok
Susan de Kok

Ik ben Susan, creatief direkteur en inspirator van Huisjekijken. Al sinds 2008 probeer ik mensen te inspireren en daarmee een blij gevoel " A happy Feeling" te geven. Voel je vrij om een vraag aan mij te stellen... Enjoy Huisjekijken!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

6 reacties op “Huisjekijken bij | Jose

    • Dank je wel Suzy , en jaa Happy is echt mijn lieverdje ben nog steeds verliefd op haar ;)

  1. Pinkback: Huisjekijken Voor en Na | kastje | Huisjekijken

  2. Pinkback: Blogger Weekoverzicht | Week 17 Alle Leukste Blogs Op Een Rijtje Voor Jou. | Huisjekijken

  3. Pinkback: maandoverzicht blogmagazine | oktober 2015 | Huisjekijken

Geef een reactie