Op Wydrum … Een warm welkom!

Een blog van Saskia, 25 jaar en gek op veranderen en nieuwe dingen. Naast haar fulltime baan sport ze veel, eet ze gezond (recepten!), is veel met haar woning in de weer(tips!) en heeft iedere dag wat anders aan(inspiratie!). Een kijkje in het drukke leven van deze vrolijke meid!

We zijn online!

Met ‘we’ bedoel ik natuurlijk de website Huisjekijken.com :)

Zoals je in mijn intro kunt lezen, schrijf ik over onze woning, waar geregeld wat veranderd, iets wordt verschoven of wat voor wordt gekocht ;-)

Ik hou van schuiven, en iedere keer weer wat nieuws. Zeker sinds wij onze oude inboedel vrijwel helemaal verkocht hebben en wat nieuws voor in de plaats is gekomen toen we ging verhuizen naar onze huidige koopwoning van 1850 in September vorig jaar. In die tijd ben ik ook mijn andere blog begonnen,Wonenopwydrum.blogspot.com.
Als er wat veranderd of schuift of wordt gekocht, dan laat ik het hier weten! Alles in de sobere stijl waar ik zo van houd, geen tierlantijntjes, die zie je niet bij ons ;-)

Ik heb op dit moment een full time baan met werktijden van 8-17uur. Dagelijks sta ik de avond van de tevoren lekkere lunches en tussendoortjes te bereiden, smoothie spul klaar te leggen en in de weekenden bak ik vaak iets lekkers. Ik eet zo veel mogelijk  ‘ healthy’ sinds ongeveer een jaar. De laatste maanden extra streng.
Ik eet vrijwel geen geraffineerde suikers, gluten etc. En het leuke hiervan is dat ik deze heerlijke en gemakkelijke recepten met jullie ga delen!

Een andere hobby van mij is fashion, schoenen, accessoires etc, heerlijk om me mee uit te leven! Mijn kapsel wijzigt iedere vier weken bijna, ik draag iedere dag andere kleren, van heel keurig naar heel stoer, dit betekent dus een kledingkast vol kleding!
Ik zal jullie eens een kijkje geven in onze kleding’ kamer’! :D

1384268_582202661817274_1027994369_n

Ik heb niet altijd een bril hoor ;-)

Bedankt voor het lezen van mijn blog, een berichtje achterlaten is leuk, ook als je wat van me wilt weten of iets hebt waarover je wilt dat ik blog!

Liefs, Saskia

Meer van mijn belevenissen kun je volgen op mijn blog www.Wonenopwydrum.blogspot.com

GERELATEERDE ARTIKELEN

3 reacties op “Op Wydrum … Een warm welkom!

Geef een reactie