Collage bei Brigitte Külpmann…

903310_707024729336671_269101269283887809_o

Brigitte is een van onze bloggers, zij woont in Duitsland en is ook duitse en grote fan van Huisjekijken en collage’s maken. Wij hebben haar gevraagd deze met ons te delen. Wat vind je ervan ? 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

4 reacties op “Collage bei Brigitte Külpmann…

  1. brigitte stuurt de collages aan ons toe, ik zal het vragen, ze komt uit duitsland dus dat zou wel eens wat anders kunnen zijn. Plaats een paar collage’s in het fotoalbum, dan kunnen we ook van jou werk genieten, groeten team huisjekijken

Geef een reactie