Stoer stijlvol schattig …eerste blog!

Stoer stijlvol schattig Welkom op de blog van

STOER STIJLVOL SCHATTIG

Vorige week kreeg een berichtje of ik wilde schrijven voor de website Huisjekijken, ik kreeg het er helemaal warm van. Ik dacht IK…? Ja jij, zei Susan. Ja daar zeg ik natuurlijk geen NEE tegen!

Marloes

Marloes

Ik zal me eerst even voorstellen

 Ik ben Marloes 25 jaar en woon samen met mijn vriend Frank, en onze twee trouwe viervoeters. Macho en Diva ik een klein huis in het prachtige Twentse dorp Deurningen.Toen we voor 5 jaar geleden gingen samenwonen had ik een Landelijk Brocant Riviera Maison huis!!! Maar ben helemaal verliefd geworden op het Stoer Sobere stijl.Prachtige houten kruiken mooie doorleefde decoratie kruik lampen,en ga zo maar door. Ik wil jullie graag laten zien, hoe ons huis aan het veranderen is van stijl. Met leuke tips ideeën en om je te inspireren!!! 
Een kleine sfeerimpressie   
Woonkamer
 
Tafeltje zelf gemaakt

Je kunt me ook volgen via Facebook op de site stoer stijlvol schattig.

Veel liefs

Marloes

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “Stoer stijlvol schattig …eerste blog!

Geef een reactie