Op Wydrum …sober in het toilet

image

Een blog van Saskia, 25 jaar en gek op veranderen en nieuwe dingen. Naast haar fulltime baan sport ze veel, eet ze gezond (recepten!), is veel met haar woning in de weer(tips!) en heeft iedere dag wat anders aan(inspiratie!). Een kijkje in het drukke leven van deze vrolijke meid!

Omdat we er nog niet uit zijn wat we met het toilet willen (we zouden het graag net zo sober/landelijk als de rest van het huis willen), in ieder geval het wit eruit of bedekken, hebben we maar weer even geschoven met de boel!

De muren hebben we in April geschilderd van wit naar Taupe wat het al een stuk warmer maakt.

Een krans van de Action leuk opgemaakt, een gedroogde berenklauw, de kat in Sepia in een lijstje en een engeltje die een kaarsje draagt, het kan zo simpel zijn om toch iets van sfeer aan te brengen en dat hoeft echt niet duur!

image

Mijn tip? Als je nou eens wat leuks ziet maar je weet er niet direct een plekje voor? Neem het mee, zeker als de prijs niet raar is, je zult zien dat je er bij thuiskomst of wellicht later toch veel plezier aan kunt beleven!

Liefs Saskia

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie