De barones …DIY,opbergplek voor je oplader!

Nooit meer je oplader kwijt…

voor je mobiel, Nintendo, …

Je hebt alleen een leeg zuivelpak nodig, een schaar, lijm en een leuk stukje behang of ander leuk papier.

Knip of snijd in je zuivelpak. Je kunt hem in ieder geval eerst door de helft doen. Daarna moet je de voor- en zijkanten eraf halen, maar zorg dat je van de onderkant een mooi bakje overhoudt. Aan de achterkant moet je een stuk eraan laten. Het moet lang genoeg zijn om een rondje ter grootte van je stopcontact uit te knippen.

Beplak dit geheel met een leuk papiertje.

Demonteer het afdekkapje van je stopcontact waar je je mobiel wil opladen. Je schroeft het kapje er weer op, maar mét je bakje ertussen! Laat je opladersnoer nu in je bakje. Zo raak je hem (als het goed is) niet meer kwijt!

Nooit meer je oplader kwijt!

Nooit meer je oplader kwijt!

OVER Sandra van den Brandt
Sandra van den Brandt

Hoi, ik ben Sandra. Getrouwd, drie kinderen en pas verhuisd naar ons droomhuis. Ik geniet van klussen, lekker eten en eigengemaakte limoncello ;) Onder de naam De Barones zal ik regelmatig columns schrijven over wonen, DIY en klussen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “De barones …DIY,opbergplek voor je oplader!

Geef een reactie