Op Wydrum…de Maxirok!

imageEen blog van Saskia, 25 jaar en gek op veranderen en nieuwe dingen. Naast haar fulltime baan sport ze veel, eet ze gezond (recepten!), is veel met haar woning in de weer(tips!) en heeft iedere dag wat anders aan(inspiratie!). Een kijkje in het drukke leven van deze vrolijke meid!

Oké eerlijk is eerlijk, hij staat niet iedereen… En daarin moet je ook eerlijk zijn naar jezelf!

Ik ben ook nog niet overtuigd of het nou erg flatterend is voor mijn figuur, maar gecombineerd met de juiste bovenstukjes durf ik er wel mee uit de voeten: de MaxiRok!

Je hebt hem natuurlijk in verschillende materialen en stoffen, een sweatstof met een leuk T-shirtje en een gympie (heb al 1 voor een paar euro bij de action gezien!), satijn met een chique top en hakken of slippertje of gewoon een flanerende rok met korte onderrok en een sleehak, je kunt er echt alle kanten mee op!

Met de afgelopen mooie dagen heb ik de kaartjes er dan toch maar afgeknipt, wat accessoires erbij gezocht en mij zelf op de kiek laten zetten!

image
Ik kreeg veel leuke reacties, vooral dat anderen het niet aandurfden om er 1 te dragen, zo zonde!
Ik heb er nog maar 1 gekocht, een chique variant, kan goed gecombineerd aan naar het werk! ;-)

Liefs Saskia

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie