Stoer Stijlvol Schattig…met een paar kleine aanpassingen een nieuwe badkamer!

Badkamermeubel Je kent het vast wel,van die dorens in het oog..bij onze was dat de badkamer..

Met een paar kleine aanpassingen een nieuwe badkamer!

Een prima witte badkamer,maar zo zaai..zo niet sober!!! Er zit een kleinbeetje GRIJS in de tegels,dus opzoek naar mooie dingen wat er bij past? Als eerst het plafond heel donker grijs gemaakt..dit geeft de badkamer een stoere uitstraling..Veel commentaar gehad..je gaat het plafon toch niet donker maken nou echt WEL..!

Badkamermeubel

  Een nieuwe stortdouche en badmeubel..en ja wilde echt geen KLEUR..maar zag zo´n gave kraan die verandert van KLEUR door de warmte van het water??en de badkamer afgemaakt met Hoffz decoratie om het tot een stoere stijlvolle en schattige badkamer te maken!!!

        Liefs  Marloes

          Volg me via Facebook stoer stijlvol schattig

GERELATEERDE ARTIKELEN

3 reacties op “Stoer Stijlvol Schattig…met een paar kleine aanpassingen een nieuwe badkamer!

Geef een reactie