Huisjekijken … Winnaars van de 3 nikkel keukenrol houders t.w.v. 19.95 zijn geworden

Wij gaan 3 nikkel keukenrol houders weggeven!

EN DE WINNAARS ZIJN 

 Via de huisjekijken.com website > Jose

 

Via Facebook > Mw. L Bergstra

 

Via Pinterest > Anneloes Teutelink

win actie keukenrol houders

De winnaars zijn gekozen uit de Facebook delers, Love uitdelers en Pinterest delers. Dit wordt gedaan door een onafhankelijk persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De winnaars kunnen via contact  hun adresgegevens doorgeven o.v.v winnaar keukenrol houder winactie en je naam.

 

Veel plezier met je prijs!

Team Huisjekijkenheader get inspired for a happy feeling

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

20 reacties op “Huisjekijken … Winnaars van de 3 nikkel keukenrol houders t.w.v. 19.95 zijn geworden

 1. Heb er nu een die vanwege zijn uiterlijk in het keukenkastje moet staan. Voor een papiertje moet ik dus steeds ver naar beneden duiken. Wat zou het mooi zijn om zo’n prachtig exemplaar op mijn aanrecht te hebben staan.

 2. Ik gun het iedereen maar natuurlijk ook een klein beetje mijzelf …..
  Er is altijd plaats voor zo’n mooi exemplaar op mijn aanrecht in mijn nieuwe huisje …..
  Leuke actie en site …..
  Succes ….
  Groetjes ……

 3. Om de feestvreugde te verhogen doe ik graag mee. Vind hem een plaatje.
  Heb me net aangemeld op HuisjeKijken en ben alles nog aan t bekijken en uitvogelen hoe t allemaal reilt en zeilt maar komt goed.
  Gave lay-out bij de weg
  Succes voor iedereen die meedingt :))
  Grtzz Brigitte

 4. Zo’n prachtige keukenrol houder op mijn aanrecht lijkt mij helemaal super want, het is echt een blikvanger voor in de keuken! Ik ben lekker vroeg met meedoen en zeker niet te laat. Ik weet één ding zeker en dat is dat deze te gekke, gave actie nu op mijn tijdlijn van facebook staat! Ik gun echt iedereen deze super prijs, maar mocht ik winnen vind ik dat echt onwijs! Ik wens iedereen die hier aan mee doet heel erg veel succes! Groetjes Addy

 5. Mijn zoon en schoondochter gaan over twee weken hun nieuwe huisje in een zeer zijn helemaal weg van de. RM spullen en als ik hem win krijgen ze die voor hun huisje erbij

 6. Zo leuk!!! Ik ben in mijn keuken alles aan het vervangen om het meer sfeer te geven en deze zouden er zo goed bijpassen. Hoe blij kan je worden van een keukenrolhouder???

Geef een reactie