Elisense | Kleine toefjes zijde bloemen

Elisense zijde bloemenBloemschikken met zijde bloemen hoeft niet altijd te gaan om het maken van grote bloemstukken of kransen. Ook met kleine zijde boeketjes of bloemstukjes kun je echte eyecatchers maken.

Kleine boeketjes zijde bloemen

Als je enkele vaasjes met kleine zijde boeketjes in dezelfde kleuren bij elkaar zet, ziet het er lekker losjes uit.

Elisense zijde bloemen

Met een paar zijde bloemetjes in een vaasje met meerdere openingen ben je verrassend snel klaar.

Elisense zijden bloemen

Op een haltafeltje, of je eet- of salontafel een blaadje met een glazen potje, een schattig zijde mini-boeketje en een bijpassende waxinelichthouder …. Hiermee creëer je in een handomdraai een warm welkom voor je gasten.

Elisense zijden bloemen

Wat strakker kan natuurlijk ook ….

Elisense zijden bloemen

Of juist heel nostalgisch. Op de bovenstaande foto zie je een oud laatje, dat ik heb gebruikt als decor voor een paar potjes met zijde bloemstukjes en andere mooie woonaccessoires.

Elisense zijde bloemen

En tot slot … mooie Rivièra Maison vaasjes in de vorm van emmertje lenen zich uitstekend voor een stilleven met zijde bloemen en een paar gevriesdroogde Pioenroosknoppen. Ik heb ze er los in geplaatst. Dat is heel mooi, maar minder praktisch. Als de vaasjes afgewassen moeten worden, moet je de bloemen daarna weer netjes schikken.

Jullie kunnen weer aan de slag ! Heb je moeite met het vinden van de juiste zijde bloemen ? Op onze website vind je ook losse zijde bloemen…

Marita van der Hart

Website: www.elisense.nl

Facebook: Facebook.com/Elisense.nl

Mijn naam is Marita van der Hart. Ik woon samen met mijn partner Niels en onze rode kater Bassie in Geersdijk, een piepklein dorpje in Zeeland en ik ben eigenaar van het bedrijf Elisense. Mijn grote passie is bloemschikken met zijde bloemen en andere blijvende materialen. Ik maak zijde bloemstukken en kransen voor particulieren en bedrijven en organiseer gezellige en leerzame workshops bloemschikken met zijde bloemen.

Daarnaast heb ik samen met mijn partner een eigen lijn landelijk-klassieke badkamermeubels, die we via onze website, onze showroom aan huis en enkele andere winkels verkopen. Voor Huisje Kijken mag ik mijn liefde voor het bloemschikken met zijde bloemen met jullie delen. Ik hoop, dat jullie veel inspiratie krijgen van mijn berichten en dat jullie mij en de andere Huisje Kijken fans ook inspireren met het plaatsen van jullie eigen creaties met zijde bloemen …

cropped-2014-4-Header-website

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie