Stoer Stijlvol Schattig | Je kent ze vast wel!

imageJe kent ze vast wel… die oude spullen waarvan je denkt wat moet je daar mee?

 Kon het niet laten liggen voor 50 cent..zag de vrouw denken achter de kassa,wat moet je met dat lelijke ding? Eenmaal thuis gelijk uitgeklaard gehaald..dacht nog bij wie heeft dit in huis gehangen,wie weet is het wel een trouwboeket geweest..

Misschien heb je er zelf 1 in huis op de zolder bij je ouders opa/oma hangen..en kun je het gaat PIMPEN eerst de rode stof vervangen voor een stukje linnen die ik nog had liggen, dadel takje vast gezet met lijm. Doen het glas er weer voor en klaar!!

Heb hem bij onze op de slaapkamer hangen

 image

Veel liefs van uit het zonnige Deurningen

 

Volg me via Facebook stoer stijlvol schattig

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

2 reacties op “Stoer Stijlvol Schattig | Je kent ze vast wel!

  1. Pinkback: Roger

  2. Pinkback: Felix

Geef een reactie