Huisjekijken bij … Marloes

Afbeelding9In Twente bij Marloes wisselt het interieur regelmatig. Ze is altijd met de accessoires in de weer en daarom vaak te vinden op rommelmarkten, fairs en bij kofferbakverkopen. Geniet van prachtige foto’s en kijk hoe jij ook in je eigen huis mooie hoekjes maakt met de hippe zomerkleur azuurblauw!

Afbeelding3Leuk dat jullie even binnen komen kijken!! Ik zal me even voorstellen, ben Marloes , 23 en woon samen met Frank en onze twee trouwe 4-voeters Macho en Diva en de rest van de dieren (cavia’s, kippen en duiven) in het prachtige Twentse dorp Deurningen. Ik  ben erg met intereur bezig en hou van veranderen. Ik hoor vaak van mensen in ons dorp “moet altijd even bij Frank en Marloes naar binnen kijken ,staat elke keer weer wat anders voor het raam.”

 

Marloes

Wij hebben van dit huis weer een thuis gemaakt, het huis was van binnen en buiten uitgeleefd. Op de muren hebben we overal kalkverf van Fabergé. Ik ben helemaal verliefd op mijn salontafel. Deze komt van Wawollie, een kringloopwinkel bij ons in de buurt.

Marloes1

De stoelen hebben we voor een prikkie gekocht op Marktplaats. De eettafel met het bankje erbij hebben we net nieuw, deze heeft een mooi doorleefd uiterlijk. De kasten komen uit de sale bij Borghuis.

Marloes2

Heerlijk vind ik deze tijd van het jaar. Lekker veel rommelmarkten, fairs en kofferbakverkopen. Het zit wel bij ons in de familie, gezellig met zijn allen naar de rommelmarkt. De auto zit altijd vol met van alles en nog wat. Mijn ouders hebben bijna een museum met allemaal oude en brocante dingen die ze door de jaren heen hebben verzameld en gekregen. Heel erg makkelijk, kan ik mooie dingen van gebruiken voor in mijn huis. Lekker vaak wisselen dus.

Marloes3

Afbeelding18De keuken komt van Ikea en zit er nu een half jaar in. De vloer van Kwantum ligt door het hele huis. De lamp in de hal is een kroonluchter van Kwantum. Ik heb er takken in gemaakt en er hartjes aan gehangen. Bij mijn ouders op zolder vond ik een prachtige lijst en beelden om weer een mooi hoekje mee te maken.

 

Zoekresultaten van marloe

bij mijn ouders op zolder vond ik deze prachtige lijst en de beelden…

Onze slaapkamer hebben we onlangs opnieuw geschilderd in de kleur babyblauw van Fabergé. Nieuwe sierlijsten langs het plafond. We moeten alleen het bed nog wit laten spuiten. De decoratie komt grotendeels van de rommelmarkt.

Marloes4

 

 

Mijn man gaat in de winter altijd op jacht en ik ben een beetje meegenomen in zijn hobby; prachtige geweien, bontkleden en ga zo maar door. Als het jachtseizoen weer begint mag alles weer naar beneden. Dan maken alle zomerse spulletjes weer plek…tijd voor de winter! Ik kan niet wachten tot het zo ver is. Heerlijk weer vroeg donker, kaarjes weer aan en dan is het zo weer december, dan mag de kerstboom weer in huis. Wij zijn altijd heel erg vroeg. Bij ons komt de boom al voor 5 december in huis, heerlijk al die gezelligheid.

Marloes5

 

 

 

 

Marloes6Het kleine klepbankje op de foto hierboven, vonden we ook op Marktplaats. Aan de badkamer hebben we niks gedaan, witte tegels en het plafond is grijs geschilderd. Ik heb nu paarse accessoires maar dat wisselt ook elk seizoen.

Marloes7

 

 

 

Buiten staat een grote tafel, door mijn broertje gemaakt. Heerlijk zo’n grote tafel om gezellig met zijn allen aan te eten. Ik bemoei me niet met de tuin, dat is echt Frank zijn ding. Hij werkt bij het tuincentrum bij ons in het dorp.

Marloes9

 

Heerlijk genieten van de zomerse avonden met het haardje aan…

Marloes11

 

 

 

 

 

 

 

 

Marloes12

Klepbank gekocht op Marktplaats en de franse luiken gekocht op de rommelmarkt.

Ooit hoop ik mijn droom waar te kunnen maken en een leuk winkeltje te openen.

Marloes8Leuk dat jullie even kwamen binnen kijken, de thee staat altijd klaar!

Marloes10groet, MarloesAfbeelding1

 

 

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

3 reacties op “Huisjekijken bij … Marloes

  1. Pinkback: Lawrence

  2. Pinkback: Marion

  3. Pinkback: Antonio

Geef een reactie