Stoer stijlvol schattig | OSSENOOG

imageDrenthe!

Vanmiddag weer richting Drenthe. Dakje er af, en een lieve vriendin ging met me mee. Natuurlijk naar de Wilgengaarde KALKVERF bestelt. Nog even een leuk ornament gekocht van Hoffz en toen op zoek naar een oud en stoffige winkeltje in Ruinen.image

We gingen aan de bel,er kwam een oude man uit de schuur. Toen ik hem zag dacht ik wat ben jij een bijzonder man mooie grijs haar. Hij zei kom maar even kijken..whaaa nou wat super gaaf.Een schuur vol prachtig brocante luiken/paspoppen/kruiken..en nog veel meer.Luuk handelt al 30 jaar in de meest prachtige dingen.We mochten van hem ook in zijn huis komen kijken,prachtige en uniek stukken.En hij liet foto’s zien van zijn Kasteel in Frankrijk.Wat gaaf!

Deze man moet echt in het programma Joris showroom. Maar we kwamen voor de ossenoog, hij had hem klaar gezet..maaarrrr achter in de schuur zag ik nog een ossenoog!! Nog mooier en uniek..wat gelijk verliefd!!

imageIn de auto en richting Deurningen.

We gaan volgende week de kamer schilderen!

Veel liefs Marloes

Volg me ook op Facbook Stoer Stijlvol Schattig

GERELATEERDE ARTIKELEN

3 reacties op “Stoer stijlvol schattig | OSSENOOG

  1. Pinkback: mario

  2. Pinkback: Marion

  3. Pinkback: Stuart

Geef een reactie