Dit is de passie van | Suzan

borden 006

gesponsord blogpost

In de rubriek Dit is mijn passie’ proberen we jou te laten zien hoe mensen elkaar inspireren, een ‘happy feeling’ geven. Simpelweg door te doen waar ze goed in zijn! Suzan Spreen maakt heel wat mensen gelukkig met haar zelfgemaakte kadootjes en droomt ervan er ooit een eigen winkeltje van te kunnen maken. Dit is de passie van Suzan…

Suzan  is altijd al gek geweest op tekenen, knutselen en kadootjes maken. Haar rijtje hobby’s als scrapbooken en zeepkadootjes maken was toe aan uitbreiding. Suzan wilde de kadootjes een meer persoonlijke touch kunnen geven. En zeker toen haar lichaam haar in de steek liet, zocht ze een tijdsbesteding die ze makkelijk van huis uit kon gaan doen. Ze verdiepte zich in stickers en bedrukkingen maken.

bordmrt 045

Met de uitbreiding van de woon- en interieurstickers kwamen er ook mogelijkheden voor tekstborden. Suzan: “ik vind het vooral zo leuk ze zo persoonlijk mogelijk te maken en dus uniek.”

bord 004

“Ik ben word enorm gelukkig als ik een bord of babyshirtje af heb en het weer helemaal ingepakt klaar ligt. Kan ik echt van genieten.”

jefweb“Internet is voor mij een grote inspiratiebron. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ideeën, ook in winkels. Ik bekijk alles tegenwoordig met een andere blik…overal kun je wat van maken!”

borden 019

“In de toekomst hoop ik zo verder te gaan en nog veel mensen gelukkig te kunnen maken met de kadootjes die ik maak en wie weet ooit nog eens een eigen kadowinkeltje ?”

IMG_7283

bord 005

groet, Suzan

Je kunt meer zien van Suzan op www.bysuzy.nl
odeshow 006

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

2 reacties op “Dit is de passie van | Suzan

  1. Pinkback: Trevor

  2. Pinkback: darren

Geef een reactie