Ninneke’s Corner | Geen vers gemalen koffie vandaag?

Oude koffiemolen

Oude koffiemolen

 Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Geen vers gemalen koffie vandaag

 staat gezellig

Bloemstuk in mini laadje

Het is zo dat ik tijdens het poetsen op van die ideeën kom te verwezenlijken,als allerlei spullen door mijn handen gaan bij het afstoffen,zoals ook bij deze oude koffiemolen,toen het laadje eruit kwam springen,dacht zou leuk zijn er een bloemstukje in te maken,het laadje beetje schuin openstaand,het is een zeer minuscuul laadje,dus veel bloemen heb je niet nodig,als je verschillende bloemen gebruikt heb je nog genoeg overschot van de ruikers om nog ander bloemstuk te maken of de andere gewoon in een vaas te schikken,laat een stuk oasis gretig wat water slurpen,snij op maat van het laadje,doe plastic in het laadje,de oasis erin,knip het teveel aan plastic weg,steek de kort afgeknipte bloemen in de oasis,als je bloemen neemt die goed indrogen heb je er lang geniet van,anders maak je gewoon telkens een ander naar gelang de bloemen van het moment is ook altijd leuk ,steeds weer wat anders,ga voor zachte kleurtjes,of verscheidene bloemen in één kleur,wat je lievelingsbloemen zijn,je kan er besjes bij insteken,steekpareltjes,laat je inspiratie de vrije loop,het word een eyecather op je tafel,hoeft niet altijd een goed gevulde vaas te zijn,het vormt een mooi tafereeltje,leg nog enkele roosjes ervoor om het geheel af te werken,beetje nonchalance straalt ook wat uit,ook een prima idee is gewoon wat koffiebonen in het laadje te doen,laat het ook open staan , zet er dan achteloos wat kopjes op schoteltjes bij,oude zilveren lepeltjes of zo,geeft een gezellige uitnodigende aanblik en het verspreid nog een heerlijke geur ook.

1517797_10203431188687213_2077702180_o

gewoon mooi

 

 Lieve groeten Jeannine alias Ninneke

Je kan me ook steeds vinden op mijn pagina voor nog meer inspiratie op facebook/Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “Ninneke’s Corner | Geen vers gemalen koffie vandaag?

  1. Pinkback: edgar

Geef een reactie