Huisjekijken bij…Yvonne

DSC04421In het gezellige Midden-Limburgse Beesel woont Yvonne samen met haar man Ed, dochter Teddy en zoon Sascha, in een knusse vrijstaande woning. Graag laat Yvonne je haar creatieve, knusse huis zien. Kom HuisjeKijken bij… Yvonne.

Yvonne: “In 2006 kwamen we hier wonen. We hebben heel wat in het huis gedaan. In de basis moet het in orde zijn, en makkelijk in het onderhoud. We hebben vier katten en twee kleine honden, dus we hebben een onderhoudsvriendelijke tegelvloer die doorloopt over de hele benedenverdieping.

foto 3

De meubels en accessoires wisselen regelmatig. Mijn man en ik houden er allebei van om oude meubels op te knappen en dat is in het hele huis duidelijk te zien. We hebben verschillende leuke rommelmarktvondsten die we opknapten. Ed zorgt voor het schuur- en verfwerk en ik zorg voor de aankleding en daarbij maak ik graag gebruik van interieurstickers.

Als we er genoeg van hebben dan zetten we het weer te koop en is het weer tijd voor iets nieuws.

We proberen graag verschillende verftechnieken uit. De meeste meubels die we nu in huis hebben zijn geschuurd en wit gemaakt. De bovenbladen van kastjes en de tafelbladen hebben we in houtkleur gelaten, maar flink doorgeschuurd en met een witte wax behandeld.

mariabeeld

Op rommelmarkten vonden we enkele mooie kroonluchters, die Ed vervolgens van een nieuw verflaagje voorzag en waar ik zelf de kapjes bij maakte.

DSC04410

Na lang wikken en wegen hebben we onze leren bank, die natuurlijk een stuk praktischer is met huisdieren, omgeruild voor een grote stoffen Ektorp hoekbank van Ikea. Een wisseling waar we echter geen spijt van hebben; met wat gezellige dekentjes kan de stof heel wat meer hebben en mocht er iets zijn dan kunnen de hoezen zo de wasmachine in.

DSC04418

We proberen ook vaak gewoon of iets lukt. Onderstaand klokje bijvoorbeeld, dat nog afkomstig is uit het huis van mijn ouders. Ed heeft het uit elkaar gehaald om de houten onderdelen wit te maken. En ach, dachten we, als het niets wordt…wegdoen kan altijd nog!

De kinderkamers hoeven weinig uitleg… in Teddy’s kamer voert roze de boventoon; Sascha houdt van stoer! Maar ook hier is de basis wit zodat ik makkelijk met de accessoires kan wisselen.

Ed en Yvonne Beurskens

 

Ed en Yvonne Beurskens1

Op de bovenverdieping vind je ook de badkamer met een heerlijk bad, een douche en toilet. Maar minder plek om veel te decoreren. Om toch wat zaken kwijt te kunnen hebben we er een buikkastje neergezet. Dit past in de stijl van de rest, je kunt er lekker veel in kwijt en ook nog iets bovenop zetten.

badkamerkastje

Het is echt een heerlijk huis, met lekker veel opbergruimte en veel ruimte om te decoreren. Ook buiten kunnen de kinderen heerlijk ravotten. We hebben een vrije achterom met een afsluitbare poort, een terras waar we lekker kunnen eten, maar ook een grasveldje waar het zwembad en de trampoline voor de kinderen staan. Aan de overkant van de weg lopen we zó met de honden het bos in…een genot. Leuk dat jullie kwamen HuisjeKijken!”

Ed en Yvonne Beurskens2

groet, Yvonne

GERELATEERDE ARTIKELEN

4 reacties op “Huisjekijken bij…Yvonne

  1. Pinkback: Alfredo

  2. Pinkback: isaac

  3. Pinkback: Enrique

  4. Pinkback: george

Geef een reactie