Elisense | Schelpen met zijde bloemen

Het is inmiddels Augustus… Voor velen van jullie het eind van de vakantie – lekker op reis geweest of in en om het huis genoten. Om het heerlijke zomergevoel nog heel lang vast te houden vind je in dit artikel een paar leuke ideeën met schelpen en zijde bloemen. Om nog lekker lang na te genieten …
Elisense schelpenkrans met zijde bloemen

Op onderstaande foto zie je een schelpenkrans  met zijde bloemen in groen-witte tinten.

Elisense schelpenkrans met zijde bloemen

Maar ook met lila schelpen en een paar zijde bloemen kun je een heel mooie krans maken.

Elisense schelpenkrans met zijde bloemen

Een paar parels lichten de krans nog wat op …

Elisense schelpenkrans met zijde bloemen

 

Of een paar leuke schelpenkubussen met zjjde bloemetjes …

Elisense schelpen met zijde bloemen

Tot slot nog een mooie combinatie van lichtbruine en witte schelpen met kleine zijde bloemetjes.

Elisense schelpenkrans met zijde bloemen

Ik hou zelf van heel rijk gevulde kransen. Het is een hele klus maar daar heb je vervolgens jarenlang plezier van.

Elisense schelpenkrans met zijde bloemen

Bij mooi weer kun je lekker buiten ‘werken’ aan je decoratie. Zo geniet je van het zonnetje en houd je er ook nog eens iets moois aan over. Dat is dubbel genieten !

Wil je jarenlang plezier hebben van je schelpendecoratie, blaas dan ongeveer 6 keer per jaar het stof weg met je haardroger. Verder hoef je er niets aan te doen. In de winter kun je je decoratie in een grote plastic zak doen en wegzetten tot het volgende schelpenseizoen.

Heb je zelf ook een mooie decoratie met schelpen gemaakt ? Deel dan deze dan met ons !

Marita van der Hart

Website: www.elisense.nl

Facebook: Facebook.com/Elisense.nl

Mijn naam is Marita van der Hart. Ik woon samen met mijn partner Niels en onze rode kater Bassie in Geersdijk, een piepklein dorpje in Zeeland en ik ben eigenaar van het bedrijf Elisense. Mijn grote passie is bloemschikken met zijde bloemen en andere blijvende materialen. Ik maak zijde bloemstukken en kransen voor particulieren en bedrijven en organiseer gezellige en leerzame workshops bloemschikken met zijde bloemen.

Daarnaast heb ik samen met mijn partner een eigen lijn landelijk-klassieke badkamermeubels, die we via onze website, onze showroom aan huis en enkele andere winkels verkopen. Voor Huisje Kijken mag ik mijn liefde voor het bloemschikken met zijde bloemen met jullie delen. Ik hoop, dat jullie veel inspiratie krijgen van mijn berichten en dat jullie mij en de andere Huisje Kijken fans ook inspireren met het plaatsen van jullie eigen creaties met zijde bloemen …

GERELATEERDE ARTIKELEN

7 reacties op “Elisense | Schelpen met zijde bloemen

  1. Pinkback: Robert

  2. Pinkback: Raul

  3. Pinkback: Leonard

  4. Pinkback: Brad

  5. Pinkback: claude

  6. Pinkback: Isaac

  7. Pinkback: Don

Geef een reactie