Dit is de passie van | Patricia

IMG_6401

gesponsord blogpost

In de rubriek Dit is mijn passie’ proberen we jou te laten zien hoe mensen elkaar inspireren, een ‘happy feeling’ geven. Simpelweg door te doen waar ze goed in zijn! Patricia Vonk is een creatieve duizendpoot…

Waar zal ik beginnen. Als klein meisje was ik al gek op knutselen, tekeningen maken, lekker bezig zijn bij mijn ouders in de tuin. Naar mate ik ouder werd (inmiddels 31 jaar) begon het toch weer te kriebelen. Ik ben veel bezig geweest met naaien. Nu sinds een hele tijd zijn er een paar passies bij gekomen. Sinds half februari ben ik mij gaan bezig houden met haken. Zoveel leuke dingen zag ik voorbij komen op internet. Dat kan ik nooit dacht ik…tot ik youtube ontdekte met filmpjes. Ik heb uren gekeken hoe ze dat nou precies deden. Nu lijk ik er wel aan verslaafd ; ik ben bijna niet meer te stoppen…

IMG_6412

Zo heb ik een deken gemaakt, veel potjes omgehaakt, een strandtas gehaakt nu ben ik bezig met kussensloopjes voor mijzelf en om cadeau te doen aan de mensen die ik lief heb.

IMG_6394

Daarnaast ben ik bezig met het opknappen van meubels van antiek kastje tot saaie stoel…niets is veilig in mijn buurt of het krijgt een lik verf. Nu ben ik met een opdracht bezig voor iemand die per toeval een foto van een kastje op mijn facebook profiel zag staat en was meteen verkocht.

patricia vonk1

Dat smaakt naar meer. Het lijkt mij zo leuk om meer mensen blij te kunnen maken met een opgeknapt meubeltje. Verder besteed ik veel tijd aan mijn balkonnetje. Heerlijk geurende bloemen en binnenkort ook wat kruiden en groente. Zoals jullie zien:  ik vind zoveel leuk om te doen. Tijd vliegt wel als je zoveel leuks te doen hebt!

patricia vonk2

groet, Patricia

Sinds kort heb ik ook een blog (nog vol in de maak) waar ik mijn creaties op zet http://ltahbypatriciavonk.blogspot.nl
IMG_6424
GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie