Winnie van Kins | Aanbieding voor Huisjekijkenfans !

 

 Tarotkaarten leggen!

 


Zweverig gedoe? Eigenlijk helemaal niet. Het is geen glazen bol waarin je kunt zien wanneer je de loterij wint en of er een prachtig manspersoon op je pad komt. Het is een middel tot persoonlijke groei en -ontwikkeling.
Je kunt met een zelfhulpboek aan de slag gaan, gaan mediteren, een cursus persoonlijke ontwikkeling volgen of wat er nog meer is om tot een beter zelfinzicht te komen en je kwaliteit van leven proberen te verbeteren/verhogen, zo kun je ook tarotkaarten gebruiken.

De Tarot is een prachtig ‘platenboek’ dat niet voor niets velen hebben geïnspireerd door de eeuwen heen; het is een eeuwenoude verzameling wijsheid.

De kaarten vertellen iets over degene voor wie ze gelegd worden. Ze vertellen iets over de situatie waarin deze zich bevindt, over de persoonlijke- en psychologische ontwikkeling en de relatie tot anderen en de omgeving.
Als je een vergelijking zou maken met het leven als een toneelspel, zou je kunnen zeggen dat de Tarot ‘jouw toneel’ op verschillende manieren belicht. Het wordt telkens vanuit andere hoeken (perspectieven) en met andere spots belicht. Wat je ermee doet is vanzelfsprekend aan jou. De keuzes die men maakt in het leven blijven altijd een verantwoording van elk afzonderlijk individu, ieder blijft te allen tijden de regisseur van zijn/haar eiegn leven!
Er zijn momenten in ieders leven dat je door de bomen even het bos niet meer ziet of dat je simpelweg behoefte hebt aan wat persoonlijke verrijking. Waarom de Tarot niet eens proberen?

Fans van Husjekijken krijgen, als ze zich aanmelden via de site, een korting op het normale tarief.

Het tarief voor een kort consult van ca 30 minuten bedraagt dan €20 (normaal €25),
een lange uitgebreide legging van minimaal 1 uur €30 (normaal €40)

Aanmelden via Contact o.v.v. Tarotkaart Winnie actie

Winnie mens nova

GERELATEERDE ARTIKELEN

4 reacties op “Winnie van Kins | Aanbieding voor Huisjekijkenfans !

  1. Pinkback: Eric

  2. Pinkback: Kent

  3. Pinkback: Jose

  4. Pinkback: Brent

Geef een reactie