Ninneke’s Corner | Gazpacho van gegrilde paprika’s

Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Gazpacho van gegrilde paprika’s

324857_4589611905142_2039462149_o watermerk

Zomerse soep

 

Deze koude soep is ideaal voor op zomerse dagen te serveren,het is ook even wat anders als de gebruikelijke tomaten gazpacho,aangeboden in een mooie glazen fles geeft het weer ook net weer dat tikkeltje extra,lekker genieten buiten op terras nippend van deze heerlijk smakende soep,komt het zomer vakantie gevoel helemaal op je af .

Wat heb je nodig :

5 gegrilde rode paprika’s ontdaan van vel en zaadlijsten

1 komkommer

1 blik tomatenstukjes(400gr)

kerstomaatjes

100 ml olijfolie

3 eetlepels frambozenazijn

peper

zout

cayennepeper

verse basilicum

278492_4589609425080_1505893116_o watermerk

de ingrediënten

Bereiding: schil de komkommer en snij in stukken alsook de gegrilde  rode paprika’s ontdaan van vel en zaadlijsten , mix in de blender(of met staafmixer) samen met de olijfolie,frambozenazijn en tomatenstukjes,voeg wat water bij tot de gewenste dikte,kruid af met peper,zout en cayennepeper,Laat de soep goed koelen in de ijskast,dien op in leuke glazen flessen met rietje in en een kerstomaatje en wat basilicumblaadjes op een prikker,heerlijk genietend nippend van deze soep op terras,komt het zomers vakantie gevoel op je af.

1940070_691209150937625_881134555_n

Groeten Jeannine alias Ninneke

Je kan me ook steeds vinden voor nog meer inspiratie op facebook:Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

10 reacties op “Ninneke’s Corner | Gazpacho van gegrilde paprika’s

  1. Pinkback: Hubert

  2. Pinkback: Shannon

  3. Pinkback: floyd

  4. Pinkback: Clyde

  5. Pinkback: todd

  6. Pinkback: Lester

  7. Pinkback: Tim

  8. Pinkback: Vernon

  9. Pinkback: Ross

Geef een reactie