Elisense | Volladen maar die etagère !

Elisense etagère met zijde bloemenIn de winkel ziet de etagère er prachtig uit – allemaal mooie spulletjes erop – daar weet je wel een leuk plekje voor in je eigen interieur. Eenmaal thuis gekomen, ga je vol goede moed aan de slag en dan …. is je creativiteit op slag verdwenen. Je doet je best, maar er mist nog iets, maar WAT ?

Maak het jezelf gemakkelijk en zorg voor een basis van waxinelichthouders in een neutrale kleur. Daar omheen kun je elk seizoen andere decoratiematerialen gebruiken.

In de lente kun je eieren in allerlei soorten en maten gebruiken.

Elisense etagère met zijde bloemen

Hier hebben we gekozen voor echte eieren, maar je kunt ook mooie chocolade paaseitjes gebruiken. Pas dan wel op, dat ze niet tegen de waxinelichthouders liggen, want dan wordt het allemaal wat plakkerig. Ik kan het zelf niet laten om zijde bloemen en besjes toe te voegen en ik ben dol op eenvoudig wit lint. De vaasjes zorgen voor variatie in hoogte.

Elisense etagère met zijde bloemen

En als het dan zomer wordt, kun je je uitleven met schelpen,

Elisense etagère met schelpen

Ik heb het heel simpel gehouden met waxinelichtjes in wit en helder glas, een paar gezellige decoratiehartjes en wat witte schelpjes, maar je kunt ook exotische schelpen, wat drijfhout en een laagje zand toevoegen.

Meestal gebruik ik witte tinten op de zilverkleurige etagère, maar pasteltintjes vind ik ook mooi.

Elisense etagère met zijde bloemen

De platte, rondjes op de onderste laag zijn eigenlijk kerstballen van Rivièra Maison (in de uitverkoop gescoord), maar ik vind ze het hele jaar door leuk.

En vandaag is de etagère weer gehuld in witte tinten.

Elisense etagère met zijde bloemen

Verschillende waxinelichtjes, de Rivièra Maison kerstballen, witte zijde bloemen (Hortensia’s, Rozen, Gipskruid en besjes) en wat wit lint.

Elisense etagère met zijde bloemen

Sprookjesachtig al dat wit en zilver. Kaarsjes aan en genieten maar !

Ik kijk trouwens nu al uit naar de Decembermaand – dan ga ik me uitleven met kerstdecoraties… En jij … ??

Groetjes,

Marita van der Hart

Website: www.elisense.nl

Facebook: Facebook.com/Elisense.nl

Mijn naam is Marita van der Hart. Ik woon samen met mijn partner Niels en onze rode kater Bassie in Geersdijk, een piepklein dorpje in Zeeland en ik ben eigenaar van het bedrijf Elisense. Mijn grote passie is bloemschikken met zijde bloemen en andere blijvende materialen. Ik maak zijde bloemstukken en kransen voor particulieren en bedrijven en organiseer gezellige en leerzame workshops bloemschikken met zijde bloemen.

Daarnaast heb ik samen met mijn partner een eigen lijn landelijk-klassieke badkamermeubels, die we via onze website, onze showroom aan huis en enkele andere winkels verkopen. Voor Huisje Kijken mag ik mijn liefde voor het bloemschikken met zijde bloemen met jullie delen. Ik hoop, dat jullie veel inspiratie krijgen van mijn berichten en dat jullie mij en de andere Huisje Kijken fans ook inspireren met het plaatsen van jullie eigen creaties met zijde bloemen …

GERELATEERDE ARTIKELEN

3 reacties op “Elisense | Volladen maar die etagère !

  1. Pinkback: ross

  2. Pinkback: clifford

  3. Pinkback: Greg

Geef een reactie