Dit is de passie | van Regina

2014-07-06 006

gesponsord blogpost

In de rubriek Dit is mijn passie’ proberen we jou te laten zien hoe mensen elkaar inspireren, een ‘happy feeling’ geven. Simpelweg door te doen waar ze goed in zijn! Regina woont in Nijverdal en maakt naast haar baan bij een gastouderbureau, de prachtigste woondecoraties. Laat je inspireren!

Ik ben Regina Heerdink , 46 jaar jong, getrouwd en 2 lieve kids en wonend in het mooie Nijverdal. Naast het knutselen heb ik ook een baan als bemiddelaarster bij gastouderbureau 4kids. De combinatie is erg leuk. Ook hebben we nog 2 heerlijke knuffel doodles…

2014-06-09 001

Hoe zal ik mijn passie eens omschrijven…..freubelen, knutselen, woondecoraties maken of…… mezelf en de mensen om mij heen een glimlach  bezorgen, ja dat is het. Daar word ik blij van. Al die leuke positieve berichtjes op mijn eigen Facebookpagina. Een jaar geleden ben ik er mee begonnen, vaak kreeg ik de vraag of ik een winkeltje had en dat ik er meer mee moest gaan doen. Dan maar eens eerst een eigen pagina.

2014-05-31 001

2014-08-06 007
Regelmatig zet ik er nieuwe foto’s op van mijn creatieve uitspattingen, het maken van de juiste foto vind ik ook een uitdaging.
2014-07-007
Het knutselen gebeurde tot nu toe gewoon aan het aanrecht, tot ergernis van de rest van de familie want lijm is niet lekker tussen het brood. Sinds afgelopen voorjaar heb ik dan ook van hun een prieeltje gekregen (zie foto) die ik ook weer heerlijk  kan pimpen met brocante gordijnen en oud engels servies, heerlijk!
SAM_2260-001
Regelmatig ben ik dan te vinden in mijn “hok”zoals we het dan maar noemen. Ik kan vaak niet wachten weer iets nieuws te maken. Veel van verse bloemen maar de laatste tijd ook veel met houdbare materialen. Ook ik doe mijn inspiratie her en der op het internet op. En bundel het dan met mijn eigen ideeën tot een stuk waar ik blij van wordt.
regina heerink
Ik krijg zo ongelooflijk veel leuke reacties die mij stimuleren tot meer! Laatst kreeg ik zomaar een lief berichtje van een mevrouw helemaal uit Roermond die mij liet weten dat ze zo enorm geniet van mijn pagina en dat ik zulke mooie dingen maak, dat is toch geweldig om te horen!
2014-06-11 005
Ook maak ik graag stukken voor anderen als die daar naar vragen en ben nu ook al voor 3 grote beurzen gevraagd. Dat zie ik als een enorme eer…waar gaat het heen…het is al een beetje een uit de hand gelopen hobby.
Taart Marjan en workshop taart 2014-05-29 002
2014-07-02 rozenhart 001
Ooit hoop ik mijn prieel in te ruilen voor een heerlijk stuk grond waar ik een bloemenpluktuin (bloemen voor mijn eigen creaties) en een pipowagen oid op kan zetten waar ik mijn gemaakte knutsels in kwijt kan, als een soort miniwinkeltje misschien? Dan samen met de mensen om mij heen er een lekker bakkie koffie drinken met eigen gebakken stuk appeltaart erbij…
kaars
2014-07-09 005
Misschien workshops geven, stiekem al een paar keer geprobeerd en ging best goed……wie weet…….dromen mag…..
regina heerink1

Liefs Regina

Wil je meer zien van Regina kijk even via de volgende link op haar eigen Facebookpagina: Gezellig.thuis
2014-08-11 langevingerscake 003
GERELATEERDE ARTIKELEN

19 reacties op “Dit is de passie | van Regina

 1. Pinkback: tony

 2. Pinkback: joe

 3. Pinkback: Ken

 4. Pinkback: Shawn

 5. Pinkback: allen

 6. Pinkback: William

 7. Pinkback: gabriel

 8. Pinkback: Franklin

 9. Pinkback: johnnie

 10. Pinkback: julio

 11. Pinkback: morris

 12. Pinkback: Mark

 13. Pinkback: Maurice

 14. Pinkback: jon

 15. Pinkback: Jimmie

 16. Pinkback: Ralph

Geef een reactie