MUTE | Wij zijn MUTE

Allereerst, welkom op onze blog! Wij zijn MUTE, 2 meiden die met veel plezier blogs gaan verzorgen met interieurtips en DIY tutorials. Ben je op zoek naar hoe je die oude stoel tot iets hips kunt omtoveren? Of misschien toch naar hoe je die lamp een nieuw tintje kunt geven? Houd dan onze blog de komende tijd in de gaten voor nieuwe inspiratie.

Mijn naam is Catie Bakker. Ik ben 20 jaar oud.
Momenteel studeer ik aan de opleiding In&-outdoor styling MBO niveau 4.
Ik zit in mijn 3e leerjaar op het Clusius College. Ik wil mezelf graag op de hoogte houden van de nieuwste trends en ben ik altijd opzoek naar nieuwe inspiratie. Graag doe ik dingen om mijn creativiteit te testen en ben ik elke keer opzoek naar nieuwe uitdagingen. Van meubels opknappen tot etalages verzorgen. Zo ben ik via Muk terecht gekomen bij Huisjekijken.com
Wij hebben dezelfde passie en voor mij een nieuwe uitdaging waar ik altijd naar uit kijk.

Ik ben Muk, de andere helft van MUTE. Ik ben 20 jaar en zit in het laatste jaar van mijn HBO studie. Na deze studie wil ik graag een opleiding tot binnenhuisarchitect gaan volgen en ik deel dus mijn passie voor interieur met Catie. Daarnaast is fotografie een van mijn hobby’s die ik veelvuldig uitoefen en dus prima kan combineren. Samen combineren we onze stijlen en creativiteit tot hopelijk iets moois wat we graag met je willen delen!

Hieronder alvast een voorproefje; van een oude antieke stoel, naar een stoer industrieel ontwerp!

MUTE-bm-4

 De zitting is gemaakt van riempjes…

- waarvan?
Ik ben zelf opzoek gegaan naar riempjes,
in de buurt heb ik elke tweedehands winkel leeg gekocht met oude leren riempjes.
Het is voor de stevigheid belangrijk om voor het grootste deel leren riempjes te gebruiken.

- hoe bevestigd?

De bevestiging is heel erg makkelijk!
Zorg ervoor dat je riempjes lang genoeg zijn ca. 95 cm dat verschilt per zitting.
deze wikkel je eenmaal om de zitting heen en maak je vast met de gesp, h0e je normaal ook een riem vast maakt.
Stel dat het eindstuk niet netjes vormt met de zitting kan je het uiteinde altijd nog vast nieten.

MUTE-bm-2MUTE-bm-3

MUTE-bm

De stoel kun je stylen zoals je wilt, eventueel kan hij nog geschilderd worden en je kunt met verschillende materialen werken.

groetjes, Muk & Catie

GERELATEERDE ARTIKELEN

5 reacties op “MUTE | Wij zijn MUTE

  • Hoi Verie,

   Wat leuk om te horen! Nog niet, maar wie weet in de toekomst. Voorlopig kun je ons hier in de gaten houden. Mocht er een officiële weblog of facebook pagina komen, dan zullen we dat laten weten!

   Groetjes,

   MUTE

 1. Pinkback: Scott

 2. Pinkback: greg

Geef een reactie