Ninneke’s Corner | You’re my pumpkin

IMG_7263 watermerk !!! 1 !!!Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Nadat we de pompoenen met servetten hebben beplakt en vorige week in de bloemetjes hebben gezet, ga ik je deze keer laten zien wat je er nog meer mee kunt doen >>

You’re my pumpkin

IMG_7263 watermerk !!! 1 !!!

Wat stoere pompoenen

Belofte maakt schuld…had jullie namelijk beloofd ook eens pompoenen een  andere look aan te meten. Niet zo zoeterig want lang niet iedereen houdt van al dat romantisch gedoe. Nou hou ik zelf wel van verschillende stijlen, ook van het eerder stoere te noemen, met een moderne hippe twist, stijlen te mixen, of gewoon eens een andere setting op tafel te hebben. Daarmee bedacht ik de volgende leuke pompoenen waar je weer zoveel leuks mee kan doen; je zet ze op je keukentafel, op je terras, aan je voordeur, je schrijft er een tekst op, je gebruikt ze als eyecatcher voor een originele tafelaankleding bij een diner. Het is weer eens geheel wat anders ook al zijn de pompoenen gif zwart, het is toch een leuk gegeven als je het wat aankleed met bijpassend serviesgoed of een uit de band springende knallende kleur zoals rood. Daar ik toch al wat gewerkt heb met schoolbordverf, het een dankbaar product is om van alles mee te verwezenlijken, bedacht ik de pompoenen ermee te behandelen. Ik zou wel zien of het resultaat naar wens zou zijn. Ze zijn zoals ik me had ingeprent; leuk, hip, toch gaan ze ook weer bij een landelijk gegeven. Heb ze als voorbeeld in beeld gebracht met een wit zwart servies, het oogt mooi, maar kan evengoed met een zacht rooskleurig servies, of blauw, groen. Heb ook met foto aangetoond dat het met de rode kopjes met witte stippen erg leuk staat. Dus voor al de fanaten van deze pompoenen…haal je verfkwast maar boven .

IMG_7310 watermerk

Zelfs met de tere rozen is het mooi

IMG_7316 watermerk

Zet er een uitspringende kleur bij

IMG_7263 watermerk !!!

Wie zegt dat zwart doods is,zwart kan ook gezellig staan,als je weet te combineren

IMG_7263 watermerk !!! 1 !!!

Black and white

Zo dat was het weer voor vandaag! Wil je nog meer leuke ideetjes voor pompoenen ? Kijk dan uit naar mijn volgende blog.

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke

Je kan me ook steeds vinden voor nog meer inspiratie op facebook: Ninneke’s Corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

5 reacties op “Ninneke’s Corner | You’re my pumpkin

  1. Pinkback: charles

  2. Pinkback: Darryl

  3. Pinkback: Huisjekijken | meer met schoolbordverf | Huisjekijken

  4. Pinkback: Clyde

  5. Pinkback: Redactioneel | meer met pompoen | Huisjekijken

Geef een reactie