Huisjekijken | Post op de redactie

Uit de vele leuke, lieve, creatieve en inspirerende mails die we op de redactie krijgen, delen we vandaag deze mail van Liesbeth met jullie:

Hoi beste redactie van Huisje Kijken,

Allereerst mijn complimenten voor jullie geweldige site. Prachtige foto’s, veel inspiratie. Ook de fanclub vind ik heel erg leuk. Daar komen ècht zoveel leuke ideeën langs… Geweldig.

Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Liesbeth, 39 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Twee jaar geleden ben ik met mijn gezin van de Randstad naar een klein dorpje in Brabant verhuisd. Ik was toen 38 weken zwanger van mijn 3e. We hebben het huis toen in sneltreinvaart bewoonbaar gemaakt. Nu zijn we het huis langzaam aan helemaal naar ons zin aan het maken.

We hebben het huis toen in sneltreinvaart bewoonbaar gemaakt…ik was 38 weken zwanger.”

Mijn laatste project was de woonkamer. Ik wilde graag een leren hoekbank in plaats van de stoffen bank die we hadden. Praktischer met kinderen en huisdieren. Dus een mooie bank op de kop getikt, maar deze hoek zat andersom. De bank moest dus tegen de andere muur komen, maar toen was de muur weer te donker voor die donkere bank…

foto 1

Behang eraf gehaald, muur in de voorstrijk gezet, muur gestuct en heel lichtgrijs geverfd. Prachtig met die donkere bank, maar… Er moest ècht iets moois boven de bank komen, want het was zó glad, strak en leeg. Echt vreselijk.

“Ik heb een pallet omgetoverd tot wandrek…”

Toen heb ik een pallet omgetoverd tot wandrek in dezelfde stijl als het veilingkisten-kastje, dat ik al eerder had gemaakt.

foto 4

Het rek vol gezet met wissellijsten, vaasjes met hortensia’s, kaarsen en andere snuisterijtjes en tataa: een prachtige nieuwe muur, helemaal naar mijn zin èn de inhoud kan wisselen, dus ik raak er niet snel op uitgekeken!

“Bij een nieuw wandrek, hoort een nieuw wijnrek!”

Maar bij een nieuw wandrek hoort natuurlijk ook een nieuw wijnrek, haha… Kan niet ontbreken, net als een bijpassende waxinelichthouder. Ook meteen maar gemaakt.

foto 2

Het volgende project wordt de wc. Ik heb al een partijtje bijna-antieke metrotegels op de kop getikt voor tegen de muur en oude Portugese vloertegeltjes. Ze zijn zó gaaf, dus ik heb er nu al zin in om aan de slag te gaan. Als jullie het leuk vinden, kan ik tegen die tijd ook wel weer wat foto’s doorsturen! (Nou Liesbeth, dat vinden wij zeker leuk! | red.)

foto 3

Ik ben dus altijd veel bezig: ik teken graag, maak schilderijen met olieverf en maak graag van niets iets. Meubeltjes, wandpanelen, kandelaars en noem maar op! De ideeën komen sneller in mijn hoofd dan ik het kan maken.

Ik hoop nog veel en lang van jullie inspiratiefoto’s te mogen genieten. Vriendelijke groeten,

Liesbeth Bosdijk

Wil je meer zien van Liesbeths werk, kijk dan even op BetBee

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

5 reacties op “Huisjekijken | Post op de redactie

  1. Pinkback: Homer

  2. Pinkback: Clifton

  3. Pinkback: nicholas

  4. Pinkback: Bradley

  5. Pinkback: Danny

Geef een reactie