Huisjekijken…voor en na | stoel opnieuw bekleed

20140303_122042_resized

stoel van de kringloopwinkel

Helemaal van deze tijd: opknappen en hergebruiken. Kruip je zolder op of plunder de kringloopwinkel: deze rubriek vullen we met jouw creatieve uitspattingen!

 

 

 

2014-06-26

Deze foto’s kregen we van Gitta Kwant, die in haar atelier stoelen van de kringloop omtovert toch prachtige nieuwe meubelstukken die gezien mogen worden. Van deze stoel spoot ze de poten zwart met een spuitbus en verfde ze de rest heel lichtblauw met een kleurtje uit de collectie van Flexa. Stofferen doet ze met de stoffen waarvan ze inmiddels een hele zolder vol heeft verzameld… We zullen nog wel vaker iets van Gitta’s creaties te zien krijgen.

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

2 reacties op “Huisjekijken…voor en na | stoel opnieuw bekleed

  1. Pinkback: Peter

  2. Pinkback: Scott

Geef een reactie