Huisjekijken bij | Laura

IMG_1387Toen Laura samen met haar vriend hun nieuwbouwhuis ging inrichten, maakten ze een moodboard. Zo konden ze hun smaken op elkaar aanpassen en tijdens het woonwinkelen overbrengen op de verkopers. Ze wilden een landelijke stijl creëren. Of dat ook gelukt is zie je in deze Huisjekijken bij…Laura!Ik woon nu 2 jaar samen met mijn vriend in een nieuwbouwhuis. We hebben door middel van een zelfgemaakt moodboard ons huis ingericht en helemaal naar onze zin. We houden van de landelijke stijl.

IMG_1361

IMG_1364

Mijn vriend is heel handig; hij maakte zelf de radiatorombouw en het bord achter de bank.

IMG_1389

Een huis is nooit af en ik hou ervan om het af en toe te veranderen. Zo wil ik nog graag een kleed onder het tafeltje; maar dat komt er wel in de koudere periode.

IMG_1370

In de kamer ligt een houten vloer en dat is een supermooie overgang met de keukenvloer waar we tegels hebben gelegd van 30 x 30 cm.

IMG_1379

Ik ben gek op onze woonkeuken. We hebben een aanbouw gemaakt van tweeënhalve meter zodat we een grote keuken konden neerzetten en we hebben hier dan ook het maximale uitgehaald.

IMG_1359

IMG_1360

Zo hebben we achter ons Borettifornuis met oven Friese witjes met kippen erop geschilderd; zo straalt de keuken helemaal en ademt meteen die landelijke sfeer waar wij zo van houden. Dat gevoel wordt nog versterkt door de ouderwetse spoelbak met zwart-witte tegeltjes erin.

De grote kloostertafel in de keuken is 270cm lang en er staan 6 brede stoelen aan. Zo zitten we altijd gezellig met vrienden aan de borrel…

IMG_1356

De kapstok in de hal heeft mijn vriend ook zelf gemaakt. Handig…zo kun je hem op de ideale maat maken!

IMG_1372

In de badkamer is dezelfde sfeer ook doorgezet. Die eenheid geeft rust. De sfeer in huis is helemaal geworden zoals we beiden gehoopt hadden.

IMG_1375

IMG_1374

We zijn trots op wat we ervan gemaakt hebben en komen iedere dag met een trots gevoel binnen omdat het precies zo is geworden hoe wij het in ons hoofd hadden.

Ik ben trots op ons huis en het is iedere dag lekker thuis komen.

Groet, Laura Mol

IMG_1388

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

5 reacties op “Huisjekijken bij | Laura

  1. Pinkback: darrell

  2. Pinkback: Mario

  3. Pinkback: wallace

Geef een reactie