Nathaly’s trimsalon | taak van de baas

2763670382Dieren horen bij het leven en geven een Happy Feeling, daarom verdienen zij ook aandacht. Nathaly van Lammeren gaat de hondenbezitters informeren over de vachtverzorging en leuke verhalen uit de salon…

Taak van de baas

Een hond heeft meer onderhoud nodig dan alleen naar de trimmer gaan.
Natuurlijk is het dagelijks onderhoud van de vacht een taak van de “baas”.

Veel eerder dan u denkt is uw hond aan zijn eerste trimbeurt toe. Vanaf de tijd dat uw hond volledig ingeënt is, kan een puppy al getrimd worden.
Uw hond krijgt dan een ‘puppy beurt’. De nagels worden geknipt, de oren uitgeplukt (indien dat nodig is). Daarna wordt uw hond lekker gewassen en weer droog geföhnd. Indien nodig wordt uw hond geknipt, zoals de voeten en het hoofd. Hoe eerder uw hond bij de trimmer komt hoe makkelijker en leuker het voor uw hond is om daarna nog een keer te gaan. Als uw hond al van jongs af aan bij de trimmer op tafel staat, staat de hond stiller en duurt de behandeling minder lang.

dyn002_original_700_467_pjpeg_2644488_93153be25e9582c6b6554ad1e362e1db

U kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Zo leert uw hond de kam en/of borstel net zo makkelijk te accepteren als zijn etensbak. Komt u rustig langs voor advies welke borstel en/of kam de juiste is. Ik kan u dan meteen laten zien wat de makkelijkste en beste manier van borstelen is. Bel wel even vooraf, dan weet ik zeker dat ik u de volle aandacht kan geven.

1329492396390

trimsalon nathaly

http://nathalystrimsalon.nl/ klik hier naar de website

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “Nathaly’s trimsalon | taak van de baas

  1. Hier maakt onze Happy , een Maltezer altijd een spelletje van borstelen. Of ze gaat gelijk op haar rug liggen zodat ik haar daar niet kan borstelen haha Ze heeft er geen hekel aan maar wil er dan gewoon een spelletje van maken …

Geef een reactie