Dit is mijn passie | Miranda

P1060559

gesponsord blogpost

In de rubriek Dit is mijn passie’ proberen we jou te laten zien hoe mensen elkaar inspireren, een ‘happy feeling’ geven. Simpelweg door te doen waar ze goed in zijn! In het Limburgse rozendropje Lottum woont Miranda die daar haar passie heeft gevonden in het opknappen en restylen van meubels en het maken van woonaccessoires. Ze laat je graag zien wat ze allemaal maakt…

Hallo lieve huisjekijkers,

Mijn naam is Miranda Hermkens en ik woon in het prachtige rozendorpje Lottum met mijn man Fred. Ik ben 46 jaar jong/oud en ik heb een geweldige passie!

P1050982

Maar eerst vertel ik jullie graag over de weg er naar toe want zoals velen ben ik na mijn opleiding braaf gestart met werken bij een werkgever. In mijn geval was het een baan in de zorg voor volwassen verstandelijk beperkte mensen. Een superleuke baan waar ik jaren met veel plezier gewerkt heb. Maar op een dag werd ik wakker met het idee dat ik op zoek moest naar iets heeeel anders. En anders werd het!

P1040896

Ik vond een erg leuke job bij een overheidsinstantie. Een droombaan, mijn droombaan omdat ik altijd (en nog steeds wel) iets heb gehad met cijfers en letters. Daarnaast waren er carrière- en groeimogelijkheden te over.

P1070998

P1060159

Maarrrrr, zoals mijn vader altijd zegt: “Het bloed kruipt waar het niet gaan kan” ; dus ook bij mij…. Na 12 jaar bij een topwerkgever kriebelde het wederom. Met een vaste baan en goed salaris naar mijn werkgever stappen om mijn baan op te zeggen, was één van de moeilijkste dingen die ik heb gedaan in mijn leven maar… ik heb het wel gedaan!

P1090794

P1060098

P1050921

Een stukje in de 40 en nu was toch echt de creatieve kant (die er altijd al was geweest maar nooit een kans had gekregen) aan de beurt. Ik ben gestart met het opknappen van oude, tweedehands meubeltjes. Eerst alleen voor ons eigen huisje maar dat raakt toch een keertje vol dus de klantenkring moest worden uitgebreid.

P1090078

P1050336

P1080523

Ik ben nu enkele jaartjes verder en de werkzaamheden zijn intussen uitgebreid met het maken van tekstborden en persoonlijke woonaccessoires en cadeautjes. Ik roep altijd: “Ik ga er mee naar bed en ik sta er mee op!” en dat is ook echt zo. De affiniteit is in deze jaren alleen maar gegroeid en de reacties van de mensen om me heen zijn helemaal geweldig….

miranda hermkens

P1030459

P1030438

Ik heb de passie van mijn leven gevonden en ik ben er van overtuigd dat dit echt een blijvertje is!

 

Lieve groetjes, Miranda

Als je HIER klikt, kom je op Miranda’s Facebookpagina!

P1070427

GERELATEERDE ARTIKELEN

24 reacties op “Dit is mijn passie | Miranda

 1. Pinkback: Huisjekijken bij | Miranda | Huisjekijken

 2. Pinkback: stanley

 3. Pinkback: Gerald

 4. Pinkback: Brandon

 5. Pinkback: Brandon

 6. Pinkback: luke

 7. Pinkback: James

 8. Pinkback: alberto

 9. Pinkback: gary

 10. Pinkback: Wayne

 11. Pinkback: norman

 12. Pinkback: Corey

 13. Pinkback: chester

 14. Pinkback: Alexander

 15. Pinkback: antonio

 16. Pinkback: Perry

 17. Pinkback: Carlos

 18. Pinkback: Darryl

 19. Pinkback: Clifton

 20. Pinkback: herbert

 21. Pinkback: fred

 22. Fijn dat jij dit hebt durven verwezelijken Miranda !

  Ik heb alle tijd , en hou van meubeltjes opknappen maar ik heb denk ik geen ruimte om die spulletjes te bergen .
  Mag ik vragen hoe jij dat doet ? Heb je een grote schuur ?
  en met welke verf werk jij bijvoorbeeld het liefste ?

  Liefs José

Geef een reactie