Kei Gemakkelijk…hart met kiezels

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Dát is kei gemakkelijk!

hart met kiezels

Op zoek naar mooie kiezelsteentjes en aan de slag! Wat heb je nodig?

kippengaas, kiezel, stevig ijzerdraad voor de vorm, ijzerdraad of ijzergaren voor het dichtrijgen, (knip)tangetje

En zo ga je te werk:

Maak eerste een vorm van sterk ijzerdraad, in dit geval een hartvorm (maar een andere vorm kan natuurlijk ook). Daarna maak je van kippengaas dezelfde vorm, maar wel een stuk groter. Het hart moet straks ook een ‘bol’vorm (3D) krijgen. Begin dit vol te leggen met kiezel. Maak nog eenzelfde hartvorm. Als je al een beetje vorm krijgt begin je één zijde dicht te ‘naaien’ met ijzergaren of ijzerdraad. Houdt de vorm in de smiezen! Probeer steeds verder te vullen en te sluiten tot je de gewenste vorm en dikte hebt. Et voilà!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “Kei Gemakkelijk…hart met kiezels

  1. Pinkback: rene

Geef een reactie