Vestywo | herfstdecoratie met parels!

1bHoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met jullie delen doormiddel van ‘tips & tricks’ op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik jullie mag inspireren. Vandaag laat ik jullie zien hoe je heel gemakkelijk een leuke herfstdecoratie voor in je kamer kunt maken…

Hulsjes met parels…mijn eerste blog in het magazine van Huisje Kijken!

Ik ga je laten zien hoe je een DIY voor in je woonkamer kan maken op een simpele manier. Vind je het leuk om creatief bezig te zijn met de herfst? Dan is deze DIY echt wat voor jou.

 Wat heb je nodig?

 

  • Hulsjes van de beukennoot
  • Doorzichtig, stevig draad
  • Parels
  • Schaar

1

 Hoe ga je te werk?

De hulsjes van de beukennoot maak je eerst schoon, er zit vaak wat zand op/in, door ze in je hand heel zachtjes te wrijven.

Dan knip je met de schaar een doorzichtig, stevig draad van ongeveer 10cm af. Je pakt een parel en stopt het draad door de opening van de parel. De parel mag in het midden van het draad komen. Je pakt het hulsje van de beukennoot en duwt de parel in de opening. Het draad maak je vast aan één kant, zodat je één kant mooi houdt, en knoop dit goed vast door meerdere knoopjes in het draad te leggen.

1a

Heb je geen idee wat je hiermee eigenlijk kan doen?

Geen nood, ik geef graag wat tips weg;

  • Maak meerdere hulsjes van beukennootjes en leg deze in een gestapelde, glazen voorraadpot, je kunt hierbij ook beukennootjes sparen of dennenappels, zo krijg je een echt herfst-gevoel in een glazen pot.
  • Leg de hulsjes met parels op een dienblad met kaarsen in verschillende hoogtes.
  • Heb je nog wat mos liggen? Druk de hulsjes met parels hier en daar in het mos en leg deze bij je op de tafel, een echt herfstgevoel.

Ik ben benieuwd of je mijn eerste blog interessant vond, laat je het me weten?

1b

Wil je reageren op mijn blog, laat dan een reaktie achter of bezoek mijn blog  www.vvestywo.blogspot.com

Lieve groetjes, Verie

GERELATEERDE ARTIKELEN

4 reacties op “Vestywo | herfstdecoratie met parels!

  1. Hoi Verie, op je verzoek laat ik je graag weten wat ik van je blog vindt. Allereerst een hartstikke leuk idee! Complimenten! Persoonlijk zou ik het wel leuker én meer inspirerend vinden als je ook een leuk gestyled eindresultaat zou laten zien. (Wil je iemand een boot laten bouwen, laat hem dan verlangen naar de zee, snap je?). Groetjes en succes! Marjolein

  2. Pinkback: Ted

Geef een reactie