Dit is mijn passie | Desirée

IMG_20140624_100508

gesponsord blogpost 

In de rubriek Dit is mijn passie’ proberen we jou te laten zien hoe mensen elkaar inspireren, een ‘happy feeling’ geven. Simpelweg door te doen waar ze goed in zijn! Desirée heeft na haar studie binnenhuisarchitectuur de stoute schoenen aangetrokken en is voor zichzelf begonnen. Inmiddels weten velen haar te vinden om van hun huis een thuis te laten maken. Dit is de passie van Desirée…

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Desirée, 36 jaar, getrouwd met Robbie en samen met onze hond Lucky woonachtig in Vleuten. Het huis waarin wij wonen is nu ruim 7 jaar oud en zijn de eerste bewoners. Ik kon dan ook heerlijk mijn gang gaan met mijn passie…homestyling.

DSC00399

DSC00998

Als kind was ik altijd al bezig met het stylen van mijn slaapkamer, was op school altijd handig met mijn handen en kon mijn ei kwijt in tekenen en handarbeid ipv het leren van de talen of wiskunde.

DSC01059

IMAG1796

Altijd al bezig geweest in mijn huisjes en vind het heerlijk om door woonwinkels te struinen. Vrienden vroegen vaak om advies of hadden weer iets geweldigs gezien bij ons thuis en vroegen waarom ik er niks mee deed. Ruim 7 jaar geleden heb ik een thuisstudie binnenhuisarchitectuur gedaan en beetje bij beetje advies gaan geven.

desirée van kootenVorig jaar eindelijk de stoute schoenen aangetrokken om mijn website online te zetten. Kort daarna ook een Facebookpagina gemaakt en sindsdien is het een feit. Mijn website is terug te vinden via Google, staat ook vrij bovenaan, dus trots!

Interieurstyling is mijn basis, mijn ding waarin ik mezelf kwijt kan. Ik zie in alles iets, wat anderen niet zien zie ik. Meubels opknappen ben ik er bij toeval bij gaan doen, omdat ik met onze eigen salontafel ben begonnen. Daarnaast maak ik ook decoratieborden  zoals tekstborden, herinneringsborden, naamborden en decoborden.

desirée van kooten1

Ik ben zelf gek op de landelijke stijl, maar brocante, oude meubels en accessoires maken het huis af en laat ‘t leven. Zo heb ik een aantal maanden geleden een brocante stoel van 100 jaar oud (gevuld met stro) voor €30,- gekocht via MP!

10721373_724479274292530_286140901_n

Met kerst ga ik los, probeer elk jaar wel iets bijzonders te maken van onze (kunst) boom… Vorig jaar was een beladen jaar en heb ik het ingetogen gehouden met Kerst- accessoires en alleen de boom neergezet. Maar dit jaar wil ik toch weer een feestje bij ons thuis…ben ook echt een huismus, vooral met de donkere dagen..kaarsjes aan, gezelligheid!

desirée van kooten2

IMAG2577

Groet, Desiree

Je kunt Desiree volgen op Facebook  en via haar eigen website Homestylingdesign

GERELATEERDE ARTIKELEN

5 reacties op “Dit is mijn passie | Desirée

  1. Pinkback: Lawrence

Geef een reactie