Kei Gemakkelijk…lost socks!

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Dát is kei gemakkelijk!

imagesA60YSTHQ

Je kent het wel: je haalt de was uit je wasmachine of je droger en je mist een sok! Voor de sok die je wél al hebt kun je verzamelplankje maken waar je sok kan wachten op de andere helft van het paar…

Zaag een plankje op maat en schuur de kantjes een beetje rond af. Verf het in de gewenste kleur. Laat drogen en verf er een tekst op. Je kunt ook een interieursticker op maat laten maken bij diverse bedrijven die je op internet kunt vinden. Daarna plak je er met sterke lijm of kit een paar knijpers op. Ooit komen de setjes weer bij elkaar….

GERELATEERDE ARTIKELEN

3 reacties op “Kei Gemakkelijk…lost socks!

  1. Pinkback: clyde

  2. Pinkback: oscar

Geef een reactie