Huisjekijken | Post op de redactie

Aangestoken door het ‘muurvuller-  en tegellijmvirus in de Huisjekijken Fanclub op Facebook, toverde ook Irma van Klompenburg een vaas om in een stoere eigentijdse versie. Bedankt voor je foto’s Irma. We zijn er zeker van dat we hiermee weer veel van onze lezers op creatieve ideeën brengen!

Ben je zelf ook creatief geweest of wil je gewoon je mooiste interieurfoto met ons delen? Stuur dan je mail aan de redactie:

huisjekijkenredactie@outlook.com

 

Het werk resulteerde in dit prachtige eindresultaat. Heb jij het nog niet geprobeerd? De beschrijving van deze leuke manier van decoreren heeft een tijdje geleden ook op onze site gestaan in de extra editie van de rubriek ‘Kei Gemakkelijk’. Je kunt de beschrijving nog even nalezen via DEZE link. Heel veel suk6!!

tegellijm vaas met lijsten 022

GERELATEERDE ARTIKELEN

5 reacties op “Huisjekijken | Post op de redactie

  1. Pinkback: ricky

  2. Pinkback: Tyrone

  3. Pinkback: Fernando

  4. Pinkback: Lee

  5. Pinkback: Post op de Redactie | Enkele Muurvullercreaties op een rijtje…. | Huisjekijken

Geef een reactie