Ninneke’s Corner | Pompoenen in blauwe sfeer

Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Nog meer doen met pompoenen? Met deze pompoenen won Jeannine een prijs…

Pompoenen in blauwe sfeer

1277503_10202313602388254_802832612_o

Pompoenen lopen een blauwtje

Ja hier kom ik weer aandrijven met pompoenen!  Het lijkt wel of ik geïnfecteerd ben met de pompoengekte. Deze zijn ook van vorig jaar maar omdat het toch actueel is, wilde ik jullie deze toch ook even laten zien. Zelf vind ik deze ook wel bijzonder mooi en origineel van kleur. Blijkbaar vond ik dit niet alleen want ik heb er zowaar vorig jaar een fotowedstrijd mee gewonnen en een leuke prijs mee in de wacht gesleept. Dus ben er wel heel trots op, op mijn pompoenen die een blauwtje liepen…

1273099_10202313597308127_1075732369_o

weer een plaatje samen met het blauwe servies goed

Blue image

Had vorig jaar zo ineens een opstoot blauwe kleur. Ik had eindelijk na lang zoeken ook een blauw servies gevonden naar mijn zin, met een landelijk karakter en dat moest natuurlijk ook op de tafel pronken. Maar het was ook het seizoen van de pompoenen en die moesten dus ook in the picture staan. Zo is het idee ontstaan om ze gewoon blauw te schilderen. Een zacht blauw, babyblauw te noemen. Vond het resultaat wel erg mooi.

blauwe pompoenen 015 met tekst

Mooi met de zinken vazen met hop

 

Ook mooi in andere pastelkleuren. Wat dacht je van subtiel zacht-rooskleurig of pistache-groen? Wat ook je lievelingskleur mag zijn, of in de kleur waar je veel spulletjes van hebt om er bij te zetten om tot een geheel te komen. Met wat durf kom je al een heel eind om tot in het kleinste detail af te werken bind je nog wat lint en hangertjes rond de steel van de pompoen of kleef er wat parels op. Je hebt vast al veel inspiratie opgestoken om aan de slag te gaan.

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke

Je kan me ook steeds vinden voor nog meer inspiratie op facebook: Ninneke’s corner

Heb jij de andere items met pompoenen van Ninneke’s Corner gemist? Hier staan de links nog even voor je op een rijtje…

klik hier voor pompoenen met een sexy kantje

klik hier voor pompoenen met een roestige waas

klik hier voor pompoenen gecombineerd met bloemen

klik hier voor pompoenen ‘in de bloemetjes gezet’

klik hier voor you’re my pumpkin!

GERELATEERDE ARTIKELEN

2 reacties op “Ninneke’s Corner | Pompoenen in blauwe sfeer

  1. Pinkback: scott

  2. Pinkback: Brett

Geef een reactie