Flashdeal | Floating Locket Chain voor maar € 11,65 gaat door !

De trend van 2014

Floating Locket Chain voor maar € 11,65 !MWSnap436 2014-10-28, 11_39_04

Dit is de eerste Flashdeal van Huisjekijken. Een Flashdeal is een product dat nog moet worden ingekocht door Huisjekijken. Ons inkoopteam krijgt een tip en gaat op voorhand onderhandelen over de prijs en plaatst dan een Flashdeal in de Webwinkel. Wanneer er genoeg leden zijn die het product willen kopen, gaat de inkoop door.  In eerste instantie hoef je dus alleen maar te reserveren. Door deze bijzondere inkoopmethode, kunnen wij de producten tegen zeer scherpe tarieven leveren.

Gefeliciteerd!

Wegens het grote aantal reserveringen kunnen we doorgeven dat de DEAL DOORGAAT ! Fantastisch nieuws, door jullie voor elkaar gekregen. Sterker nog de sluitingstermijn kan nu nog opgerekt tot 11.00 uur 30 oktober. Dus wanneer je nog twijfelde, pak je kans en scoor dit geweldige kadootje voor jezelf of iemand anders. Share the Happy Feeling. Zodra de deal sluit ontvangen jullie per mail de verdere afhandeling.

<< Klik hier om de Floating Locket te bekijken en eventueel te reserveren in onze webwinkelstraat! >>

Wat is een Floating Locker Chain

20141015_104544Van dit sieraad wordt je steeds vrolijker. Het is aan twee kanten te dragen. De ene kant is met glinsterende steentjes, de andere kant is rustig en strak. Het 20141015_104034merk “Legenstar” maakt alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. De Charms die je in de Floating Locket kunt doen zijn geheel aan je outfit, stemming of situatie aan te passen, je mag er vijf uitzoeken. Let eens op de prachtige details! Leuk voor feest- en verjaardagen om weg te geven, of als origineel cadeau voor een babyshower, vrijgezellenfeest, bruiloft, of valentijnsdag. Het kan ook een waardevol sieraad voor jezelf zijn, denk bijvoorbeeld aan foto’s van de kids, of als mooie herinnering aan een dierbare.


Let op! Deze aanbieding kun je nu nog reserveren tot 11.00 u op 30 oktober 2014 .

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

5 reacties op “Flashdeal | Floating Locket Chain voor maar € 11,65 gaat door !

  1. Pinkback: luke

  2. Pinkback: guy

  3. Pinkback: eddie

  4. Pinkback: Jordan

  5. Pinkback: Brad

Geef een reactie