Vestywo | herfst in de woonkamer

3Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met jullie delen doormiddel van ‘tips & tricks’ op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik jullie mag inspireren.

..heerlijk de herfst is gekomen. Lange avonden, de regen die tikkelt op het raam, een mooie cd aan, kopje warme chocolademelk of thee in de hand en een magazine waar je in weg droomt door al die mooie herfst-interieurs. Je krijgt er zin in om ook in jouw huisje het herfstgevoel te brengen. Hoe doe je dit en waar denk je aan bij een warm, knus, herfst-gevoel?

Ik houd het dicht bij mezelf, als ik aan de herfst denk, denk ik aan grote donkerbruine bomen met hun vallende rood, oranje, gele bladeren die zacht vallen op het mos die weer bedekt zijn met eikels, beukennootjes, kastanjes en hier en daar een rood met witte paddenstoel.

1

Een kleur die bij de herfst hoort vind ik oranje, niet mijn kleur, aangezien je bij ons in het interieur alleen rustige, landelijke tinten ziet. Ik ben niet zo kleur mens, dat zal je ook wel inzien in de blogs die ik schrijf voor je.

2

Toch is kleur niet verkeerd in het interieur en je kunt er ook voor kiezen om elk seizoen een andere kleur bij je basis interieur toe te passen. Zo blijft de basis hetzelfde, maar doordat je een kleurtje toepast is het net even anders, dit kun je al doen met kleine accessoires. Denk hierbij aan kussens, kaarsen, schaaltjes en een bloem/plant die dezelfde kleur draagt!

3

Voor een warm herfst-gevoel in onze woonkamer heb ik de wollen, zachte, warme plaids en kussen weer tevoorschijn gehaald. Ook de dennenappels moesten er aan geloven en uiteraard wat bij ons in het interieur niet mag ontbreken zijn de waxinelicht-houders, in dit geval staanders met tekst. Dit laatste is ook iets waar ik dol op ben, je zal bij ons in het interieur veel teksten voorbij zien komen.

4

Het wollen plaid heb ik losjes over de hoek (van de hoekbank) gelegd. Op de rugleuning van de bank heb ik een warm, wit vachtje neergelegd, met dit vachtje kun je meer als alleen op de vloer leggen als decoratie. Het vachtje staat zelfs heel mooi op de salontafel met een groot dienblad met allemaal verschillende kaarsen erop. Over een kist met gezellige accessoires erop is ook niet verkeerd, kijk voor meer ideeën op pinterest, maar kijk uit, het werkt heel verslavend! In de hoek van de bank heb ik vier kussens over elkaar en voor elkaar geplaatst, in verschillende aarde tinten. Zo krijg ik het gevoel en ik hoop jij ook;

`Daar wil ik lekker tussen kruipen`

Voor de gezelligheid heb ik een krukje bij de bank gezet, zo handig voor een mooi boek of magazine binnen handbereik of een schaaltje nootjes met een glas wijn.

5

Voor nu heb ik er twee waxinelicht-staanders op gezet met een waxinelichtje en hier en daar wat dennenappels gestrooid. Dennenappels geven ook een warme uitstraling, strooi ze hier en daar over je tafel, kast of vensterbank en je hebt het herfstgevoel in huis.

Houd je wel van kleur, zoek wat mooie gekleurde bladeren van buiten, laat ze even drogen en leg deze ook hier en daar neer.

Ik voel de warmte stromen en heb zo zin in de herfst..

En jij?

Lieve Groetjes, Verie 

Je kunt Verie ook nog vinden op Vestywo

Wil je haar eerste blog nog een keertje teruglezen waarin ze herfstparels maakte? Dan is HIER de link.

GERELATEERDE ARTIKELEN

4 reacties op “Vestywo | herfst in de woonkamer

  1. Pinkback: Bill

  2. Pinkback: mathew

  3. Pinkback: Randall

Geef een reactie