Flasdeal | De deal Floating Locket is gesloten, gefeliciteerd!

Gefeliciteerd! De deal is gesloten

Door jullie enthousiaste aantal reserveringen is deze te gekke deal doorgegaan. De leverancier heeft de opdracht inmiddels ontvangen en heeft aangegeven dat de Floating Lockets  met +/-  2 weken bij Huisjekijken binnen zijn. Daarna gaan ze direkt in de enveloppe jullie kant op. Iedereen die gereserveerd heeft krijgt een email over de betaling en verdere afhandeling.

Team Huisjekijken

MWSnap443 2014-10-30, 11_09_38

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie