Kei Gemakkelijk…homemade pesto

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Dát is kei gemakkelijk!

De-lekkerste-pesto-uit-verschillende-pestotests-300x165Altijd goed om in huis te hebben en in een leuk potje van de Action of Xenos is pesto ook leuk om kado te geven. Het maken van pesto gaat veelal op smaak, maar in de basis komt het neer op het fijnmaken van de volgende ingrediënten: imagesNJY4HEO9

– Basilicum
– Knoflook
– Pijnboompitten
– Olijfolie
– Geraspte kaas
– Balsamico azijn

images821TYMUK

GERELATEERDE ARTIKELEN

9 reacties op “Kei Gemakkelijk…homemade pesto

  1. Pinkback: Austin

  2. Pinkback: Brandon

  3. Pinkback: eddie

  4. Pinkback: Philip

  5. Pinkback: Gilbert

  6. Pinkback: chester

  7. Pinkback: jeff

  8. Pinkback: Mathew

  9. Pinkback: Huisjekijken’s Handige Huishoudtip | verse basilicum | Huisjekijken

Geef een reactie