Op Wydrum | Trend Pastel haar

Een blog van Saskia, 25 jaar en gek op veranderen en nieuwe dingen. Naast haar fulltime baan sport ze veel, eet ze gezond (recepten!), is veel met haar woning in de weer(tips!) en heeft iedere dag wat anders aan(inspiratie!). Een kijkje in het drukke leven van deze vrolijke meid!

Qua haar val ik in de midden categorie qua veiligheid. Ik heb dan wel verschillende kapsels gehad en het ook wel extreem gestyled, maar qua kleur val ik altijd in de blond categorie. Eénmaal heb ik het donker gehad, 6 weken lang en toen zat ik al weer in de kappersstoel. Dat was niet ‘Saskia’.

Een aparte style vind ik wel altijd leuk. Ik ben een aantal jaren terug van lang dun haar naar bob naar super kort gegaan. Toen het hek van de dam was (en dus de schaar erin was gezet) heb ik verschillende kapsels gehad, van hanenkam tot geschoren.  Zolang ik het maar voor mijn werk ook ‘netjes’ kan stylen is er niks aan de hand.

Van blond naar wit:

Omdat ik zelf blond ben was de stap naar spierwit niet zo groot… (en dus de uitgroei ook niet ;) ) en bleekte ik het een aantal jaar terug dus voor het eerst ‘wit’.

Ik maak hiervoor altijd een afspraak bij de kapper, ik zie mezelf dit nog niet doen thuis en eerlijk is eerlijk dames, het is toch ook wel een heerlijke verwennerij om naar de kapper te gaan? ;-)

Trend van 2014-2015:

Een trend welke we al voorzichtig bij enkele (hollywood)sterren voorbij zagen komen is de pastel tint.

Ik zocht even op google.nl en vond een aantal prachtige zachtroze/paarse kapsels waarbij ik onderstaande toch wel subtiel knallend vind. Prachtig!

Pastel-haar-05

Nou heb ik het voor 4 weken terug al pastel paars gehad maar helaas was dat er na een week volledig uit ondanks de goede zorgen.

Volgende week zit ik echter bij een vriendin in de stoel die een model zocht voor pastel haar, dus even afwachten maar als het goed is heb ik volgende week weer een pastel coupe!

Zien we daarna wel weer…!

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

3 reacties op “Op Wydrum | Trend Pastel haar

  1. Pinkback: gary

  2. Pinkback: Armando

Geef een reactie