Marley de HKhond | even voorstellen

Marley de HKhond

Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben de eigenares van Marley. Ik woon samen met mijn man en 2 honden Marley (weimaraner) en Moos (labrador) in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

Fijne week nog en tot volgende week zondag!

Nicole kun je ook vinden op haar website Queseradevie of op Facebook

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

9 reacties op “Marley de HKhond | even voorstellen

  1. Pinkback: Mathew

  2. Pinkback: doug

  3. Pinkback: melvin

  4. Pinkback: peter

  5. Pinkback: Johnny

  6. Pinkback: adam

  7. Pinkback: ralph

Geef een reactie