Kei Gemakkelijk | Glazen voorraadpotten met etiket van schoolbordverf

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Dát is kei gemakkelijk!

glazen pot met etiket van schoolbordverf

Gezellige voorraadpotten met zelfgemaakte etiketten.

Dit heb je nodig: glazen pot, schoolbordverf, schilderstape, kleine verfkwast en natuurlijk een schoolbordkrijtje.

Hoe werkt het? Allereerst gebruik je de schildertape om een klein vierkantje af te bakenen. Dit vierkantje ga je vervolgens invullen met de schoolbordverf. Het is handig om in iedergeval twee lagen verf over elkaar aan te brengen. Vervolgens laat je de verf heel goed drogen en verwijder je daarna voorzichtig de schilderstape. En voila…nu zijn de etiketten klaar om beschreven te worden (vandaar het krijtje) en de potten om gevuld te worden ;-)

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

6 reacties op “Kei Gemakkelijk | Glazen voorraadpotten met etiket van schoolbordverf

  1. Pinkback: wayne

  2. Pinkback: Nelson

  3. Pinkback: Rodney

  4. Pinkback: jeffrey

  5. Pinkback: Angelo

  6. Pinkback: Schoolbordverf Action | deruki.me

Geef een reactie