Art de la Fleur | ik ben Angelique

10646928_740461086021940_1667256054716993631_nVanaf vandaag zal Angelique als vaste blogger aan de slag gaan en je laten genieten van haar bloem- en groencreaties. In dit eerste blog stelt ze zich aan je voor…

Hallo, ik ben Angelique Temmink – Waalboer. Getrouwd en drie lieve , prachtige dochters van 20 , 16 en 14 jaar jong.
Ik woon in Goedereede , nog net Zuid – Holland maar dicht tegen Zeeland aan.

Bloemwerk maken is mijn passie. Ik ben er ooit zoals dat heet ingerold door een stage , en meteen verkocht. Nu zegt dat nog niet alles want je moet er ook wel wat feeling voor hebben.
Al jong was ik bezig met bloemen..  Op mijn 17 e  ben ik begonnen met het verzorgen van cursussen voor de Groei & Bloei. Toen nog in mijn geboorteplaats Hellevoetsluis.

IMG_2055

Na de opleiding voor bloemist en enkele jaren werkervaring in diverse bloemenwinkels, ben ik voor mezelf workshops gaan geven ( ‘Art de la fleur ‘ ) Alweer heel wat jaren geef ik met heel veel plezier maandelijks gezellige bloemschikavondjes. En nu mijn drie dochters groot zijn ook overdag.

Ik werk eigenlijk altijd met materialen die passen bij het seizoen en ik vind het leuk om met nieuwe materialen, vormen technieken en kleuren te experimenteren.  Ik hou erg van variatie qua materialen technieken en soort bloemstukken.
Ook tijdens de lessen die ik verzorg benadruk ik altijd naast mijn ideeën de eigen inbreng van de deelnemer , en de mogelijkheden van verschillende variaties met de materialen. Hierdoor wordt er meer geëxperimenteerd wat resulteert in creatievere werkstukken.

IMG_2065

Ik hou vooral van ‘ volle ‘ stukken en doe dan ook altijd erg mijn best om van de bloemstukken echte eye – catchers te maken. Met grote regelmaat sturen de cursisten mij foto’s van het bij mij gemaakte bloemstuk , wat ik dan weer super leuk vind. Zelf maak ik ook foto’s zowel hobby matig als soms ook in opdracht voornamelijk van kinderen en natuurlijk van mijn bloemwerk en sfeerhoekjes.

Ik ga zoveel mogelijk bloemwerk tonen waarbij ik stap voor stap laat zien hoe ik een bloemstuk maak. Natuurlijk met foto’s en uitleg.

Verder hoop ik dat jullie mijn blogs leuk vinden en sta ik open voor vragen en opmerkingen . Heel graag tot ziens op mijn blog !  Angelique

Wil je nu alvast een kijkje nemen op Angelique’s persoonlijke website, klik dan hier

Publicatie3

GERELATEERDE ARTIKELEN

6 reacties op “Art de la Fleur | ik ben Angelique

  1. Pinkback: Art de la Fleur | Hoe maak je een Dadelkrans | Huisjekijken

  2. Pinkback: kurt

Geef een reactie