Flashdeal | De deal gaat door … ratan wandlampenkap 24.95

De deal gaat door… gefeliciteerd!

 
Dit is de tweede Flashdeal van Huisjekijken. Een Flashdeal is een product dat nog moet worden ingekocht door Huisjekijken. Ons inkoopteam krijgt een tip en gaat op voorhand onderhandelen over de prijs en plaatst dan een Flashdeal in de Webwinkel. Wanneer er genoeg leden zijn die het product willen kopen, gaat de inkoop door.  In eerste instantie hoef je dus alleen maar te reserveren. Door deze bijzondere inkoopmethode, kunnen wij de producten tegen zeer scherpe tarieven leveren.rond met tekst

Gefeliciteerd, de deal gaat door. Jullie krijgen een bericht met de verdere afwikkeling van je koop!

Deze unieke ratan wandlampenkap is vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit, hetzelfde ratan dat wordt gebruikt door de grote woonmerken. Voor aan de wand was er nog geen leuke ratan lampenkap te vinden, wij hebben het voor jou gevonden! Deze lampenkap geeft prachtig sfeervol licht. Wij bieden vier soorten wandlampenkappen aan; half rond, met en zonder tekst en rechthoekig, met en zonder tekst. Super goedkoop geprijsd voor maar €24,95. Maak je inrichting compleet met deze wandlampenkap.

Levertijd is +/- 9 dagen.

 Dit is een Flashdeal, lees meer over Flashdeals.

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

6 reacties op “Flashdeal | De deal gaat door … ratan wandlampenkap 24.95

  1. Pinkback: joshua

  2. Pinkback: Fred

  3. Pinkback: Julius

  4. Pinkback: Lawrence

  5. Pinkback: Marion

  6. Pinkback: Antonio

Geef een reactie