Redactioneel | uitlevering HK Floating Lockers – mededeling

Mededeling huisjekijken Flashdeal Floating lockers !

Vele mensen sturen een vraag wanneer de lockets worden uitgeleverd. De flashdeal is op voorhand onderhandeld met een leverancier om een lage prijs te garanderen. Deze deal is gesloten met een leverancier in China. Bij de flashdeal stond aangegeven dat de verwachtte leverdatum 2 tot 2,5 weken zou zijn. Op dit moment zijn de kettingen dus in de maak en worden per luchtpost op 18 november verwacht bij ons magazijn en dan direct uitgezonden naar jullie. Om deze deals te sluiten zitten er langere levertijden op het uitleveren van de producten en dat staat ook altijd vermeld bij de flashdeal. Dus geen zorgen de floating lockets gaan nog geheel volgens plan en komen echt jullie kant op.

Let op, lees de voorwaarden van een aankoop altijd goed voordat je besteld. Flashdeal op internet werkt met het principe lage prijs langere levertijden over het algemeen. Aankopen direct in de webwinkel met een voorraad kunnen veel sneller uitleveren. Dat is het verschil.

Bij meer vragen graag contact op nemen via de website afdeling contact. Daar kun je een verzoek tot contact aanvragen. Facebook wordt door beheerders gedraaid en handelen deze zaken niet af. Deze werkzaamheden en antwoorden gebeuren via de administratie van de website www.huisjekijken.com.

Hopelijk is deze informatie voldoende,

Groeten Team Huisjekijken

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie