Huisjekijken | Post op de redactie

Fleur van den Brandt (14)  is lekker op tijd begonnen aan haar eigen adventkalender. Op haar kamer heeft ze een planbord waarop ze normaal haar huiswerk kan plannen en bijhouden. Nu gebruikt ze deze wand als adventkalender. Ze toverde 25 witte enveloppen om tot heuse adventzakjes. Officieel is de eerste dag van de advent op 30 november; Fleurs kalender start op 1 december.

Ze plakte de enveloppen dicht maar sneed van alle enveloppen 1 zijkant open door er met een afbreekmesje een paar millimeter vanaf te snijden. Vervolgens heeft ze ze allemaal met leuk decoratief papier bekleed. De dichte drie randen heeft ze met plakband verstevigd. Verder zijn de ‘zakjes’ leuk versierd met kerstspreuken dmv stempelen en plaatjes plakken. De zakjes hangen aan de wand dmv de klemmetjes die er normaal ook hangen. De zakjes zijn gevuld!

Zo ziet Fleurs planbord er normaal uit als ze het gebruikt voor haar huiswerk…

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En zó ziet het eruit met de adventzakjes…

image[1]

image

Bedankt voor je inzending Fleur en alvast hele fijne feestdagen!

Heb jij zelf een leuke tip, een reaktie of wil je je mooiste interieurfoto met onze lezers delen? Stuur een mail naar de redactie:

huisjekijkenredactie@outlook.com

 

 

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

4 reacties op “Huisjekijken | Post op de redactie

  1. Pinkback: Phillip

  2. Pinkback: Elmer

Geef een reactie