Merietje | Kerstkriebels

kerst 2013 008Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Hai allemaal, de weken vliegen ook echt voorbij. Het is gewoon al bijna weer sinterklaas. Het wordt langzaamaan kouder, kaarsjes gaan weer gezellig aan en de kachel kan ik ook niet meer missen. Daardoor komen er ook alweer kerstkriebels, voorzichtig alweer kerstspulletjes aan het verzamelen. Gezellig met ons gezin en de beesten.

kerst 2013 004Als het allemaal een beetje meezit en de verbouwing van de winkel schiet op….en er komt een mooie kachel die we kunnen kopen…dan gaan we ‘de winkel’ gezellig maken met een grote tafel allemaal stoelen en plaids.

(Klik op de foto’s voor een vergroting)

En dan een kerstdiner een keer anders, idee van manlief en dat gaat vast heeeeel erg leuk worden, nu al zin in.

Voor nu zit ik lekker naar foto’s van vorig jaar te kijken. Ideetjes te spuien voor dit jaar, wat eten we, uitgebreid of juist lekker makkelijk. Lekker veel chocolade melk met slagroom, lange wandelingen…..zucht nog eventjes wachten. Afgelopen week hebben we weer wat meubeltjes opgehaald: wat leuke stoeltjes en een kastje. Ik zal volgende week even weer wat foto’s van de verbouwing plaatsen en van de meubeltjes. Dus als jullie zien hebben tot volgende week!

Liefs, Monique

oh en kun je niet wachten….like ons dan op FB:KenMBrocante

OVER Merietje
Merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

3 reacties op “Merietje | Kerstkriebels

  1. Pinkback: ricardo

  2. Pinkback: Edgar

  3. Pinkback: Luke

Geef een reactie